Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Candelit Fork" étterem

2015. április 01. - SCH.K.Betti

Amikor a Sous Judgemental quest-et elvégezted, a Sims Freeplay város étterme elérhető válik. Az étterem először teljesen használhatatlan, de apránként rendbe lehet hozni. Minden egyes részegységének kinyitásával és megjavításával egy-egy csillagot kap, legfeljebb 5 csillagos lehet. A részegységek ára változó, 25.000 és 250.000 simoleon közötti és különböző mennyiségű javítani illetve eltakarítani való tárgy van bennük.

Amikor azonban teljesen elkészül, az étterem lesz a freeplay város legromantikusabb helye. Ez egy olyan helyszín, ahol a simek közötti interakciós menük ki vannak bővítve több romantikus (rózsaszín) lehetőséggel is, mint például a lassúzás (nem a sima tánc, ami egy ideje már csak baráti zöld), összebújás a kanapén illetve a "terep felmérése" :) majd ismerkedés a bárpultnál. Kedves kis simjeidet itt izgalmasabb módon tudod összepárosítani, nem kell az unalmas "be romantic"-ot nyomogatni ezerszer :D .

A simek ismerkednek az étteremben az emeleti bárpultnál:
img_1025.JPG

Mivel ez egy étterem, ezért nyilván enni is lehet benne, de az is nagyon jópofán van megoldva. Több sim kell a "működtetéséhez": kell egy szakács, egy felszolgáló és persze némi vendég.

Az éttermi funkciók használata:

  • Állíts egy simet a földszinti pulthoz:
    img_1015.PNG
  • Egy másik simmel pedig kattints egy asztalra, ahol válaszd a "Have meal" menüt, ekkor az le fog ülni az asztalhoz és várja a kaját:
    img_1020.PNG
  • Ha a konyhában van kifőzve étel, akkor a pultnál álló sim felszolgálja azt a várakozó sim(ek)nek, ha nincs akkor pedig a konyhában egy harmadik simet állíts be főzni. Amikor az étel elkészült és a szakács letette a pultra, akkor a felszolgáló fogja és kiviszi.
  • Ne ijedj meg, a simek nem fognak 1 órán át enni, csak ugyanúgy 10 percig mint máskor. Az ételre várakozás ideje 1 óra, ha hamarabb elkészül a kaja, nekiáll és megeszi.
    img_1022.JPG
  • Az étkező sim természetesen koszos tányért hagy maga után, azt pedig el kell valakinek mosogatnia, különben leértékelődik az éttermed (kevesebb csillagos lesz). Ezt úgy teheted meg, hogy amikor van piszkos tányér, ki lehet választani a konyhában található mosogatóra kattintva a tányérok tisztántartása menüt "keep plates clean" (vagy valami hasonló menüpont :) ), ekkor a sim fogja magát, összeszedi a mosogatni valót és elmosogatja.

 

Sim romantikázás az étteremben :)

Az ismerkedésnek (rózsaszín) az étteremben 3 módja van.

  • Az egyik a helyszín teljes területén elérhető lassúzás "close dance", ami egyszerű simek közötti interakció. (Vagyis egyik simmel a másikra kattintva egyszerűen válaszd közöttük a 10 perces "close dance" menüt.)
    img_1027.PNG
    A simek lassúznak:
    img_1028.JPG
  • A másik lehetőség a piros kanapén való összebújás.
    1. Ehhez egy simmel kattints a piros kanapéra és válaszd a "scope out" menüt (ez még nem rózsaszín) és várd meg míg leül terepszemélzni.
    img_1017.PNG
    2. Ezután egy másik simmel ugyanarra a kanapéra kattintva elérhetővé válik az összebújás menüpont "snuggle up", így a második sim le fog ülni az előző mellé és jól fogják magukat érezni.
    img_1018.PNG
    A simek "összebújnak" a kanapén:
    img_1019.JPG
  • A harmadik lehetőség kicsit más mint az előző kettő, mert kétesélyes a dolog. Vagy bejön egymásnak a két sim, vagy nem, így vagy lesz közöttük romantikus kapcsolat vagy nem.
    1. Ehhez először is menj az emeleti bárpulthoz, majd a bárszékre kattintva válaszd a "scope room" menüt.
    img_1023.PNG
    2. Amikor a sim leült, egy másikkal kattints a szék párjára és válaszd a "Hit on" menüt, ezzel leülteted mellé és beszélgetnek néhány másodpercet.
    img_1024.PNG
    Ha szerencséd van, akkor a néhány másodperc végén megcsókolják egymást, ha nem akkor csak fejet rázva elköszönnek :)
    img_1026.JPG

Az étteremben ezen kívül lehet zongorázni, pihenni, vannak mellékhelységek is, vagyis a simek rendbetételére is tökéletesen alkalmas. Az emeleti bárpultnál lehet koktélozni is, annak az ára 2.500 simoleon, és a többi bárpulthoz hasonlóan kell használni. (Egy simet a bárpultba állítasz, egyel pedig kérsz egy koktélt amit a pultos elkészít. A várakozó sim ezután pár másodperc alatt felhörpinti és ennyi.)

Ilyen az elkészült étterem:

Az étterem földszint:
img_1009.JPG

Az étterem emeleti része egy nyitott terasszal:
img_1011.JPG

Az étterem konyhája:
img_1012.JPG

A tánctér a zongorával, valamint az asztalok és fülkék, ahol a simek étkezhetnek:
img_1013.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr407325712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása