Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

Ízelítő a Sunset Mall második emeleti boltjainak kínálatából

2015. szeptember 03. - SCH.K.Betti

Amikor a Pretty Little Planters quest-et befejezted, megépítheted a játszóházat, valamint a másodikon található új ruhaüzleteket is. Én egyenlőre csak az első 4 boltot építettem meg, mert a következők unlockolásához a simjeim épp takarítanak. Bővítem a bejegyzést (vagy lesz egy új) ha lesz több elkészült üzlet is. Az első boltot már a quest alatt meg kell építeni, a többit pedig ahogy sikerül :)

Az első bolt kínálata, ha esetleg az előző bejegyzésben nem láttad még (felnőtt női blúzok, szoknyák, cipők):
first_store_new_clothing.png

A továbbiakban megépíthető boltok (a quest után közvetlen):

A "Fash N Dash" ruhaüzlet a szenior simjeid számára kínál némi piacra menős valamint nadrágtartós öltözéket :D .De tényleg az a véleményem ezekről a ruhákról, hogy nem túl esztétikusak és szerintem nem nagyon hord ilyeneket az idősebb korosztály. Na mindegy.
fashion_n_dash.png

A senior ruhakínálat (felsők és cipők):
fash_n_dash_clothes.png

A "Little Mischief"-ben a babák és tipegők számára vehetsz új rucikat igen borsos áron. De ezt megszokhattuk már (így van ez a valóságban is), a tipegőknek és babáknak való dolgok mindig drágák :D . Ezek a ruhácskák viszont nagyon aranyosra sikerültek, főleg a lánykára valók.
little_mischief.png

A bébi és tipegő ruhák (ezek mindig egyberuhák):
little_mischief_clothes.png

A negyedik üzletben "The business", férfi és tinédzser fiú felsőket találunk. Nem túl sok fajtát, de legalább tűrhetően néznek ki. (Mármint simeken :D ) Az áruk ezeknek is húzós, még szerencse hogy csak egyszer kell megvenni.
the_business.png

A férfi felsőruházati bolt ruhadarabjai:
the_business_clothes.png

Néhány új ruha simen, nem csak listában:

Férfi dzseki:
img_1452.PNG

Tipegő ruhák:
img_1450.PNGimg_1451.PNG

Lány bébi ruha:
img_1449.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr497757332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Szilágyi Claudia 2015.09.14. 22:37:07

Mit kell tennem hogy megkapjam a sunset mall második emeletét?segitsen valaki.köszi

SCH.K.Betti 2015.09.14. 22:39:24

@Kissné Szilágyi Claudia: szia. Feltetted a glitz and glam frissítést? Ha igen, akkor a feladatsor automatikusan elindul amikor másik szabadon választható nem fut éppen. Itt a quest leírása: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/09/01/a_glitz_and_glam_update_es_a_pretty_little_planters_quest

Nettti 2015.09.28. 21:16:39

hello! segítsetek!!! a 11-es szinten vagyok és az a feladat, hogy táncoltassam a SIm-et stereoba... ez az Ocean View Estate-hez kell, de bármit csinálok nem tudom teljesíteni!
Légyszi adjatok választ!!!

SCH.K.Betti 2015.09.28. 21:19:13

@Nettti: szia. Kérlek, hogy ellenőrizd mit kér a program és írd meg. A stereo az a rádió, azon kell valamit választani, de így nem tudom mit.
süti beállítások módosítása