Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A 10 napos "Outdoor event", új kültéri tárgyak

2015. október 10. - SCH.K.Betti

A mai nappal (2015.10.10) kezdődik és 10 napig tart az "Outdoor event" ami annyit tesz, hogy a túlélő "Survivalist" hobbi díjait kell hétszer (7x) összegyűjteni, hogy új, csinos kültéri lámpák, növények és sátrak legyenek vásárolhatóak a home store-ban. Vagyis a szokásos pukkasztgatós korlátozott idejű unlockolás.

img_1595.PNG

Erre az eseményre már lehetett számítani, mivel a program már vagy két hete folyamatosan figyelmeztetget, hogy építsd meg a kempinget és tornázz fel egy simet túlélésből hatos szintre, hogy majd ne az event idején kelljen! Tehát az esemény csak abban az esetben jelenik meg neked ha a "Deer Spring Falls" kemping kész és a "Survivalist" hobbi elérhető! Az óra akkor indul amikor a "Yes" gombot megnyomod, ekkor szokás szerint kinullázza a hobbi soraidat. Amennyiben nem sikerül most végigcsinálni, gondolom majd amikor legközelebb bedobja a program, akkor lehet folytatni!

Tovább

Sunset Mall második emelet: következő 4 bolt kínálata

Ez alkalommal a Sunset Mall második emeletén a "Memory Lane" területen építhető boltok kínálatát fotóztam be. Itt még nincs semmi időkorlátos esemény, így ezeket kényelmesen is megépítheted. Amennyiben idáig eljutottál, ennyi ruhaüzlet megépítése nagyon-nagyon sok simeoleonodat elvitte, már milliós nagyságrendnél tartunk bőven. Így ha ki vagy már fogyva, nyugodtan várakozhatsz és gyűjtögetheted a rávalót!

Ami még itt található, az a fotófülke, de annak semmi értelme nincs különben. Nem drága, szép rózsaszín meg minden :D , de semmi extrát nem tud.
photo_booth.png

Tovább

A "Makeup Artist" hobbi sorainak kirakásával elérhető boltok kínálata

A Sunset Mall második emeletének következő 4 boltjának megnyitásához és a szökőkút megépíthetőségéhez több feltételnek is teljesülnie kell.

Először is takarítsd ki a játszóház melletti területet! Vannak a szokásos doboz kipakolások, padló javítások és szemét eltakarítás.

Amikor ez megvan, meg kell építened a "Makeup Kiosk" bódét, ahol egy új hobbi válik elérhetővé a simek számára: a "Makeup Artist" hobbi. Ez két simes - van egy vevő és egy eladó - hagyományos díjazású hobbi így számolj vele, hogy az unlockolás ideje alatt két sim is kiesik a munkából! Emiatt célszerű olyanokat választani akik keveset keresnek, de szerencsére tinédzser is megengedett mindkét szerepre.
makeup_kiosk.png

A kioszk ára 10.000 simoleon és 6 órán át épül.

img_1460.PNG

Amikor megépült, azonnal indul a "Makeup Artist Event" ami nem más, mint egy szokásos 7 napos időkorlát a hobbi díjainak kirakására amivel jutalomtárgy válik elérhetővé. A Makeup Artist hobbi 7 napos időkorlátos díja egy nagyon szép fésülködő asztalka amit majd a "Bedroom" vagyis hálószoba részlegben lehet megvásárolni mindössze 1.000 simoleonért!
img_1492.JPG

A hobbi egy menete 4,5 órás és mint írtam két simet igényel. Az első simmel (eladó) kattints a bódéra és válaszd a "Wait for customer" menüt, majd amikor beállt a helyére, kattints a másik simmel is (vevő) a kioszkra és válaszd a "Browse Makeup" menüt! (Ketten vannak ugyan, de mindig együtt fejezik be, így csak egy buborék jelenik meg a fejükön amikor lejárt az idő.)
img_1468.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása