Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

"The pint-sized prince" hajóház

2015. február 24. - SCH.K.Betti

A "The pint-sized prince" hajóház "houseboat" alapterülete valamivel nagyobb, mint a tiny tightpocket vagy a cavernous cruiser. Szélességében 2-vel, hosszában pedig ha minden igaz 4 egységgel, így a szobák és benne a berendezés kényelmesebben elférnek. Szerintem egy emelet ráhúzásával akár egy 4 személyes sim család is ellakhat benne. A ház ára 65SP, ami elég drága ha azt nézzük, hogy mennyire sok idő összeszedni azt a sok SP-t, cserébe viszont a szigeten van és még a vízen is :)

img_0817.JPG

img_0818.JPG

A hajó orrában lévő szobában van egy SP-be kerülő kormány és egy műszer dísz! Ne tévesszen meg, ugyanúgy nem lehet ezzel sem hajókázni, az is csak dekoráció!

img_0823.JPG

A fürdőszoba szép, teli magas szintektől elérhető berendezési tárgyakkal.

img_0819.JPG

A konyha pici, de van benne minden ami feltétlenül szükséges.

img_0820.JPG

Kapsz két hálószobát, az egyikben két egyszemélyes, a másikban rendes francia ággyal.

img_0825.JPG

A nappaliban a szép fehér "L-couch" és egy kályha díszeleg.

img_0826.JPG

Összességében meg vagyok vele elégedve, habár ha negatívumot is akarnék mondani, azt mondanám, hogy leparkettázhatták volna benne a kapitányi szobát is ugyanolyanra mint az étkezőt és a nappalit.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr207210953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emese Gallo 2016.12.18. 21:25:22

Szia Betti! Tudom hogy ez nem ide tartozik de kérdezem hogy van egy olyan quets amiben valami Finn herceget kell megkeresni! Ez a legújabb frissitése a simsnek! Válaszodat várom!

SCH.K.Betti 2016.12.18. 21:26:11

@Emese Gallo: szia. Én már másfél éve nem játszom. Nem tudok semmit az azóta megjelent quest-ekről.
süti beállítások módosítása