Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A játék stratégia

2015. február 24. - SCH.K.Betti

Ha kezdő játékos vagy, mielőbb építsd meg a "Promotion's R Store"-t, és juss el a híd megépítéséig. A híd egy szigetre vezet, ahol lesz majd egy szobor a "Riches of Terra", ami nagyon hasznos, mert minden pénztermelő tevékenység után amit a simeid végeznek (ültetés és sütés "baking"), esélyt kapsz plusz simoleon szerzésre (nem állandóan persze, de viszonylag sokszor ad jutalmat).

Amikor idáig eljutottál, ha kevés pénzed van, ültess paprikát sorban (ami nagyon időigényes) és lesznek közte plusz coin-ok, illetve "resources" mindenféle dolog ami a szobor fejlesztéséhez kell. A szobrot fejleszd legalább 5-ös szintig (az ha jól emlékszem már 125 Simoleont ad időnként).

A heti task-ot próbáld meg időben megcsinálni, és gyűjtsd a kulcsokat legalább 3-ig, mert akkor a ládában extra LP vagy SP is van (SP 5 kulcstól). Ez a premium jutalom benne, a többi az vagy coin, vagy XP pont.

Építs minél több munkahelyet és a simeidet küldd el naponta munkába, majd hobbiztasd és a maradék időben ültessenek. Mindig legyenek "inspiráltak" és egyre több lesz a fizetésük. amikor dolgozol, iskolában vagy vagy alszol akkor legyenek a hosszabb tevékenységek. A munkahelyek közül a legjobban fizető a filmstúdió, zenei stúdió és az ingatlanügynökség.

Mindenkinek legyen hobbija, mert a hobbik maximumra emelésével nem csak az extra tárgyjutalomhoz jutsz hozzá, hanem utána valamennyi LP-hez amikor összegyűlt az összes medál vagy díj. Sose felejtsd el a "Start new collection" gombot ilyenkor megnyomni, mert ekkor újra gyűjthetsz és újra minden új díjért simoleont illetve sorért XP pontot kapsz!

Fektess be egy 3 csillagos autóba, mert nem csak coint, hanem LP-t is dudál magából amikor mész vele!

Vásárolj állatot (amikor már tudsz) mert az is kapar illetve vadászik neked coint és időnként LP-t is!

Keress minél több szomszédságot, mert azért is jár napi pénz és az SP-s feladatokat nem tudod anélkül elvégezni!

Haladó játékosként, ha még nem érted el a simek öregedését de már közelítesz hozzá, jobb ha felkészülsz arra, hogy a simeknek életcéljaik lesznek és kb. másfél hónap után meghalnak. Amikor eltávoznak, hagynak maguk után egy "Life Orb"-ot ha az életcéljuk beteljesedett.

Jelenleg a játékban 4 féle orientáltsága lehet a simeknek: állat mániás, geek, sport és szórakoztatás. Az állatos életcélok nagyon lassan haladnak ezért akinek ezt állítod majd be, az kezdje tipegőként az állatozást, különben több életszakasznyi tennivalót kell kitölteni egy-két életszakasz alatt ami túl sokáig tart, hogy kényelmesen beleférjen és elérhető legyen. A másik háromnál lehet ugyanis olyan vágya a simnek, hogy naponta el akar menni dolgozni az xx munkahelyre, ami pedig úgyis magától értetődő és így automatikusan halad ha el szoktad őket küldeni dolgozni.

 

Vagy lájkold a facebookon a simsfreeplaymagyar oldalam és ott egymásra találhatnak a szomszédság keresők!

 

A sims freeplay játékban hogyan lehet a leggyorsabban LP-hez jutni?

Ha nem akarod az LP-t megvásárolni, egészen egyszerűen sok-sok idő ráfordítással és a simek főzetésével :D. (Ez is monoton pukkasztgatás, mint a paprika ületés. )

  1. Egy simmel érd el a 6/6-os szintet főzésben!
  2. Az egyik házban sorban tegyél le tűzhelyeket (max 10-et), ugyanannyi kenyérpirítót és mosogatót. Ha szemben vannak a tűzhelyek a mosogatókkal és pirítókkal, legyen köztük 2 négyzetnyi hely!
  3. Hívj a házba annyi simet amennyit csak tudsz, és főzesd őket sorban. Így:
    1. első tűzhely klikk -> "cheese and tomato on toast": 1 perces ->
    2. második tűzhely klikk -> "cheese and tomato on toast" ->
    3. ... ->
    4. utolsó tűzhely klikk -> 1 perces kaja ->
    5. első mostanra befejezte, pukkasztás és díj beszedése (ha van új) ->
    6. szabad tűzhely klikk -> 1 perces kaja ->
    7. második befejezte, pukkasztás ->
    8. szabad tűzhely klikk -> 1 perces kaja ->
    9. ... ->
    10. körbe-körbe amíg meg nem unod és be nem lassul a játék, mert akkor neki kell állni mosogatni a sok kaját
  4. Így 15-20 percenként 5 LP-vel és kb. 5000 simoleonnal gazdagabb leszel.

 img_0600.JPG
Ez itt az LP gyár :D

 

Egy kis sims freeplay cheat-et is a rendelkezésedre bocsájtok (ami nem teljesen igaz, mert ez csak egy hiba): van egy bug (hiba) a játékban amit kisebb pénzek termelésére lehet fordítani ha elég türelmes vagy és bírod a monoton nyomkodást :D . Ezzel percenként 500 simoleont lehet összeszedni.

Tehát a percenként 500 simoleon kitermelése:

  1. Kell két város amiben "Competition center" van. (Mégegy eszközön építsd meg ha neked már megvan.)
  2. A másik városban (nem abban amiben termelni szeretnél) egy simet küldj az aktuális versenyre és a felhőbe tölts fel egy mentést. Ehhez a városhoz most ne nyúlj.
  3. A termelő városodból 24 óra múlva látogass el "party boat"-al a versenyt indító városba.
  4. Itt megjelenik, hogy a "Competition finished" vagyis a verseny befejeződött, nyomd meg az OK-t.
  5. Az alsó vissza gombbal ezek után közvetlen menj haza.
  6. A házadból lépj a térképre és kattints a competition centerre.
  7. Mivel hibásan működik a program, ki fogja írni hogy 4-dik lettél és a jutalmad 500 simoleon és 500 XP :D :D
  8. Nyomd meg újra a party boat-ot -> válaszd ki újra ezt a várost -> küldd el a simet -> kiírja hogy a verseny befejeződött, leokézod -> menj haza -> lépj a térképre -> kattints a competion centerre -> és megint 4-dik lettél és újra felmarkolod az 500 simoleont és így tovább, oda-vissza míg meg nem unod ;)

Erről a hibáról azt is tudni kell, hogy ha neked éles competition-od van, azt elrontja, tehát ha tényleg van simed megmérettetésen, akkor próbálj meg nem menni olyan városba ahol ez a helyzet fennáll :)

Még valami, amit most vettem észre, hogy van már bingo hall-om is: sokkal több simoleont lehet összeszedni ennek a bug-nak a kihasználásával a "bingo hall"-ban, mert ugyanez működik azzal is, csak ott vagy nyersz 15.000 simoleont vagy nem! Ugyanaz a helyzet:

  1. mész a "bingo competition finished"-es városba
  2. Leokézod, hogy befejeződött a bingo verseny
  3. Hazamész, és ellátogatsz a szigetre
  4. Rákkattintasz a bingo hall-ra és vagy nyertél 15.000-et vagy nem :D
  5. vissza a városba....

 

Már előző verziónál is észrevettem, azt gondoltam majd javítják a sunset mall frissítéssel, de nem, nem javították! Ez nyilván csak addig fog működni, míg a fejlesztők észre nem veszik és egyszercsak a frissítéssel ez a "lehetőség" meg fog szűnni. Csak saját felelősségre használd!

 

Ha kérdésed van írj, töltöm fel a quest-eket, amit tudok segítek!

Update: sajnálom ha az újabb quest-eket nem találod és mostanában nem is tudok segíteni, ennek az az oka, hogy nem tudok játszani. A telefonom az őszi frissítések óta nem futtatja a játékot. Remélem azért az elinduláshoz találsz néhány segítséget! További jó játékot kívánok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr937046411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irén Mányi 2015.05.25. 13:34:08

Szia!

Megint én.Köszi a tegnapi segítséged,így eladtam a fölösleges bölcsőket,ahol már volt két gyerek.Most azt szeretném megkérdezni,hogy csinálom azt a "főzöcske,de okosant",vagyis LP gyárba fogtam az egyik házban.Időnként mosogatnak,de gyűlik azoknak a tányéroknak a sora,amiket nem tudok elmosatni,mert árnyék veszi körül őket alul,és azok csak akkor fogynak,ha abból esznek.De legalább 15 kupacnyi van már ilyen.Nem lehet valamit csinálni velük?Kezd nagyon lassulni.
Köszi a segítséged.Biztos lesz még kérdésem,és nagyon hálás vagyok az oldaladért,bár elég sok feladat van,ahol valóban a feladatok sorrendje más,de így is nagyon jó,legalább nem azzal töltöm az időmet,hogy próbálom kitalálni,mit is kéne csinálni,szótárral a kezemben.:-))
A toddleres feladatban pl.nem kérte az Állatkereskedés megépítését,és a medencésbe nem volt vampmobil már.A "Need for steed"-be pedig egyből a távcsővel kezdődik,nem kellett kocsikázni.Ha gondolod leírogatom a következőkben mi-mi után jön,és írok neked.Most kezdtem a játszóház unlockolást.
Üdv.

SCH.K.Betti 2015.05.25. 13:48:52

@Irén Mányi: Szia!
Örülök, hogy segíthetek :)
Tányérok: sajnos az árnyékkal körülvett tányérokat is el kell mosogatni. Azokat is el lehet, csak sokadik körre halványodik alatta az árnyék. Meg tudod nézni hány darab kupac van egymáson (és könnyebb is elmosogatni) ha szétpakolod őket. Azt úgy tudod megtenni, hogy házszerkesztő módba mész és megpróbálod odébb tenni. Amikor üres "kockára" akarod tenni, egy kupacot le fog venni a nagy kupacból. Jó sok négyzetet el fognak foglalni :) Amikor már odébb teszi, akkor az már az utolsó.
Másik: köszönöm, nagyon kedves vagy de csak akkor írogasd össze a változtatásokat ha nem nagy feladat neked! Esetleg ugyanígy a hozzászólások közt ha megírod, szerintem az is jó. Nem szeretnélek ezzel terhelni :)
Köszönöm. Üdv.

Anna Szabó18 2015.06.04. 08:35:52

Hello!:)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok a szomszed varosról filmet késziteni?
Sehogy se jovok ra....
Elore is köszi:)

SCH.K.Betti 2015.06.04. 08:44:07

@Anna Szabó18: szia. Nem egészen értem a kérdésed. A játékban nincs ilyen funkció :)
Keress "screen recorder" programot az eszközre amin játszol.
Ha pedig igazából másra irányult a kérdésed, például kaptál egy social task-ot, hogy használd a videókamerát, akkor ahhoz olyan várost kell keresned amiben van olyan. Utána már csak annyi a feladat, hogy rákattintasz. A kamerát a simek 3 órán át használják.
Remélem segítetettem, mert ezek közül valamelyikre gondoltál :D
Üdv.

Anna Szabó18 2015.06.04. 15:00:30

Igen kaptam egy social task-ot es ott keri hofy keszitsek videot a szomszed varosrol.
KosziKoszies hogy tudok olyan varost keresni? Lehet buta kerdes...

SCH.K.Betti 2015.06.04. 19:21:45

@Anna Szabó18: szia, nem buta kérdés, először mindenkinek problémát okoz :) . Jelölgesd be ismerősnek a facebook oldalon azokat akik szintén szomszédságot keresnek, nyugodtan írd ki magad te is, illetve ebben a kommentben leírtam hogyan működik a hivatalos fórum egy bejegyzése, ami pont erre használható: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/04/14/segitseg_a_sims_freeplay_social_taskokhoz/full_commentlist/1#c27012952
(ha nem ugrik oda a link a kommentre, keress az oldalon belül firemonkey-ra)

Anna Szabó18 2015.06.05. 07:06:19

Ne haragudj megint en vagyok:)
Szomszed kereseshez a hajon kell jelolnom vagy hogy mert olvastam igy az oldalakat es paran irtak kommentbe hogy nem jeleniti meg a szomszedsagot meg ilyenek:)
a kameranak meg akkor a szomszedba kellene lennie de nemtudok szomszedot keresni.tudnal ebbe segiteni mert elvesztem mostmit hogy kene
Jah es neztem ezen a firemonkeyn vagy min hozott be egy olyan oldalt ahol irtak hogy adjatok szomszednak email cimmel meg ilyenekkel oket is higy lehet hozzaadni?
Bocsi de muszaj megkerdeznem mert sajnos nemtom hogy kell es segitsegre van szuksegem
Koszi elore :) :) ;)

SCH.K.Betti 2015.06.05. 07:36:52

@Anna Szabó18: szia. Elméletileg úgy működik, hogy a parti hajóra ha rányomsz, minden facebook és Game Center ismerősöd városát fogod látni a listában akinek szintén fel van telepítve a játék valamilyen eszközére. Nem a meghívóktól fognak megjelenni, hanem automatikusan mindenki látszani fog aki játszik ugyanezzel. (Ott lesz a nevük, meg a városuk értéke ugyanúgy, mint az alapértelmezett szomszéd városé.)
Azért írom, hogy elméletileg, mert androidos készüléken nem biztos, hogy látszódnak.

Amennyiben előfordul ez a hiba, hogy senki nem látszik a facebook-os ismerősök közül, a következőt próbáld ki:
- az alkalmazáson belül a "..." (3 pont) menüre kattintva válaszd a facebook gombot és ott nyomd meg a "logout"-ot.
- Lépj ki az alkalmazásból, és lődd ki teljesen.
- Majd egy PC-n menj el a játék facebook oldalára: www.facebook.com/games/thesimsfreeplay és nyomd meg a jobb oldali "Küldés mobilra" gombot, majd várd meg, hogy kiírja: "elküldve".
- Ekkor az eszközön indítsd újra a játékot és a "..." menüben a facebook gombra kattintva lépj be újra.

A "deauthorize" lépéseket nem írom le, mert neked ezek szerint friss telepítésed van, így ennek nem lehet jelentősége. (Amennyiben már régebben is játszottál szólj, mert akkor azt is meg kell csinálni ezek előtt és akkor azt is leírom.) Ha minden klappol, akkor mostantól látni fogod az ismerőseidet a városlistában.

Ismerős városát meglátogatni úgy lehet, hogy a listában a "visit" gombra kattintasz és kiválasztasz egy simedet, aki épp nem csinál semmit. Ekkor betölti (letölti a felhőből az aktuálisan fent lévő állapotot) a szomszéd várost és azzal az egy simmel ugyanúgy közlekedhetsz a városban, mint a sajátodban. A házak közt is a síppal kell vándorolnod. A kis home gombbal tudod a simedet hazaküldeni ha épp semmit nem csinál, vagy ha letetted valamit csinálni, akkor otthagyni és visszatölteni a saját városod.

Egyszerre csak egy sim lehet a szomszédban és közben nem tudsz a felhőbe mentést feltölteni csak ha hazaküldted. A szomszédolás nem "live"-ban megy, ne ijedj meg, hogy valamit elrontasz a szomszédban, nem tudsz. Mint írtam, az aktulis felhőbe feltöltött állapotot fogod látni minden egyes látogatáskor.

Remélem ezzel már tényleg segítettem :)
Üdv.

Anna Szabó18 2015.06.05. 09:12:41

Okes megprobalom
Igen friss a telepitesem talan 2 hete toltottem le

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2015.06.21. 06:43:18

Szia, sajnos nem tudok szomszédokat szerezni. Végigcsináltam, amit javasoltál, de hiába kattintok FB-n a Küldés mobilra gombra, csak azt írja, hogy Küldés..., de nem hagyja abba, és nem írja, hogy Elküldve. Nem is látok szomszédokat, pedig tudom, hogy játszanak páran az ismerőseim közül. Próbáltam Chromeban és Mozillában is.
Mit csinálok rosszul?

SCH.K.Betti 2015.06.21. 06:56:36

@Kőváry Orsolya: szia. Semmit nem csinálsz rosszul, ez az egész szomszédolós dolog ez nagyon gázos. Ezt is írták többen, hogy a facebook gomb küldésen marad és nem fejezi be soha. :( Amíg a fejlesztők nem javítják meg a hibákat, nem fogsz tudni szomszédolni. Még egy olyat viszont olvastam, de nem próbáltam, hogy ha semmi nem jön össze, akkor azt meg lehetne próbálni, hogy ha valaki ismerősöd iphone-os, akkor tegyétek föl a játékot az ő telefonján. Lépj ezen be, a játékon belül a facebookra és ha azon látszik, akkor kiléphetsz és a saját készülékeden újra be. Esetleg ha meg tudod oldani, még ezt megpróbálhatod. Más ötletem nincs. Csak javítanak mostmár nem előbb hanem utóbb. A hivatalos facebook oldalukat ha megnézed, minden második komment a szomszédság hibával kapcsolatos. Üdv.

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2015.06.21. 15:24:29

Köszönöm, akkor még kivárok, ami szomszédos feladatot meg nem tudok megcsinálni, azt átugrom LP-vel, nincs jobb ötletem.

SCH.K.Betti 2015.06.21. 15:27:36

@Kőváry Orsolya: ha SP-be kerülő dologra gyűjtesz, akkor meg használd a social point flower-t, úgy legalább a legrosszabb esetben is 1-1 arányban váltod be az Lp-idet :)

Ammy55 2015.06.29. 14:24:11

Sziasztok.
A Social task-okkal van problémám.
A szomszédoknál p. nincs tükör, a kis zöld "focipálya" és ahogy nézem a feladatokat, még sok minden nem lesz. Ha mindig tovább lépek LP-vel, nagyon sok fogyna..
Ti mit tesztek ilyenkor?
Köszönöm a választ.
Próbáltam az itt leírtakat, hogy jelenjenek meg új szomszédok, de nálam sem működik :(

SCH.K.Betti 2015.06.29. 14:35:46

@Ammy55: szia. Tudom, hogy nem tőlem kérdezted :) de azért hadd írjam le amit gondolok. Szerintem a Social Point Flower-t azért tették a készítők a játékba, mert tudják, hogy nem mostanában fogják ezt a hibát megjavítani. Korábban is volt szó arról, hogy ha nem tudsz egy feladatot végrehajtani, akkor nincs mit tenni, mint átugrani. Azonban én mostanában átszoktam arra, hogy nem foglalkozok túlságosan a social task-okkal, hanem helyette megpróbálok sok-sok LP-t gyűjteni, (az viszonylag gyorsabb is ugyanolyan mennyiségben) és a virággal kipörgetem a szükséges mennyiségű SP-t ahhoz a tárgyhoz, amihez kell. A tasklist-ben pedig várhat a feladat ameddig csak akar. Sokkal könnyebb a social point flower óta az SP gyűjtés. Így nem kell kínlódni a város kereséssel meg nem esik ki 24 órára a simed mondjuk egy sütőtök ültetéssel. (De ez csak az én véleményem.)

Zoltán 18 2015.07.25. 18:03:22

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy tudnám meg építeni a hidat? A long hair eventtel mit kell csinálni? Köszönöm előre is.

SCH.K.Betti 2015.07.25. 18:08:20

@Zoltán 18: szia. A hidat az egyik quest folyamán tudod majd megépíteni. Amíg nem jutsz el odáig addig nem lehet. A long hair event már hétfő óta fut, igyekezz vele mert nem lesznek meg a hajak. Annyi a teendőd, hogy 9-szer kirakod a fashion designer hobbival a díjakat. Minden egyes kirakás egy új hajat unlockol. Asztalt a hobbihoz a promotion's r store-ban lehet venni, úgy emlékszem 2500 simoleon darabja.

Unti Nikolett 2015.07.27. 15:08:38

Kedves Betti, ha jól sejtem még nem volt meg a "Love is in the air" feladat pedig már a 11. szinten vagyok.
Mit ronthattam el?
Köszönöm!

SCH.K.Betti 2015.07.27. 15:16:14

@Unti Nikolett: szia. Az előző két feladatsort végigcsináltad? Tudod változott a sorrend, most a bread winner a legelső quest, azután jön money grows on trees és a love is in the air a harmadik. A játékfelület bal alsó sarkában van a tasklist, azt nyisd meg kérlek és ellenőrizd mit kér a program. Azt is fogod látni melyik quest fut éppen. Ez egyébként a jelenlegi hivatalos felállás a szintek és elérhető quest-ek tekintetében, de lehet pár napon belül megint másképp lesz :D ha kijön a frissítés: help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/articles/200827540-Quests-Goals

Edenagyságos 2015.08.27. 14:59:25

Sziasztok :D Hogyan lehet szomszédságot felvenni?

SCH.K.Betti 2015.08.27. 15:01:14

@Edenagyságos: szia. nem kell felvenni, mindenkit kellene látni aki a facebook ismerőseid közül játszik. Azonban ha androidon játszol, nem fogsz látni senkit, mert ezt a hibát még nem javították. Lásd a hivatalos közleményt az ismert hibákról: help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/articles/203626934-SFP-Top-Issues

Metti Swan 2015.09.05. 12:34:25

Kedves Betti! Androidos játékon fel tudlak szomszédnak venni? Előre is köszi! (és szomszédokat is keresek) Kati

SCH.K.Betti 2015.09.05. 12:37:05

@Metti Swan: szia. Facebook-on keresztül lehet ezt megoldani csak. Az lenne a kérésem, hogy akkor a blog face oldalára is írd ki magad, valamint jelölgesd be az ott szintén szomszédokat keresgélőket!

Jess 3 2015.09.14. 07:52:02

Szia. A 6/6 főzés tudás nélkül nem is kapok LP t? Most megcsináltam azt a bizonyos "gyárat", ma egész nap főzettem a simjeimet (volt hogy nem az egy percessel) de eddig egy darab lp t sem kaptam.

SCH.K.Betti 2015.09.14. 08:03:45

@Jess 3: szia. Nem kell az összes simnek 6/6-os főzés tudás, de egyel mindenképpen el kell érned legalább egyszer! Erre azért van szükség, mert a díjak a még nem elért szintekről különben nem fognak jönni, mert még ki vannak szürkítve. Amikor már minden díj elérhető (a főzés hobbi lapján nincs szürke) akkor bármilyen főzés szintű simnek jöhet bármilyen szintű díj is! Amíg egyszer el nem éred, vagyis egyszer nem unlockolod az összes sort, addig nem kapsz LP-t. Minden hobbi esetében így működik, egyszer maximumra kell tornázni egy sim szintjét és akkor minden díj jöhet. Egyébként amikor először rakod ki a főzést, nem is LP-t kapsz, hanem unlockolod a vágódeszkát! Amikor megvan, indítsd újra a zöld gombbal! Kérlek nyisd meg a főzés hobbi lapját és ellenőrizd, hogy eljutottál-e már odáig!

Jess 3 2015.09.14. 19:58:02

Nagyon szépen köszönöm a választ! Még nincs meg mind.de Már nem sokára kész!

Kissné Szilágyi Claudia 2015.09.19. 07:46:07

@SCH.K.Betti: szia köszönöm hogy sígitesz igen megvan a glitz and már megis csináltam...de magátol fogja beadni?minden hobbit megcsináltam a 20as páján vagyok..

Kissné Szilágyi Claudia 2015.09.19. 07:46:08

@Zoltán 18: szia neked hogy adta be a long hairt?mit kell ahoz tenni?előre is köszi...

Kissné Szilágyi Claudia 2015.09.19. 07:46:10

@Zoltán 18: neharagudj melyik pályán voltál előtte hogy a long hairt beadta...

SCH.K.Betti 2015.09.19. 07:50:59

@Kissné Szilágyi Claudia: szia. Nem tudom a választ. Szerintem menj el a Sunset Mall-ba és nézd meg megépíthető-e a második emeletre vivő mozgólépcső, ugyanis azzal kell kezdeni.

Lucifera87 2015.12.24. 14:47:03

Szia!
Végigcsináltam a Nanny know best feladatot, és a The Mysterious Island-ot is, kivéve a híd megépítését, mert azt már nem engedte. És a varázslótornyot se engedi megépíteni, pedig elvileg minden megvan hozzá, amit követelményként felsorol. Csak "get content & build"-el engedné, de ahhoz le kell tölteni a game content-et, talán azzal tudnék teljesen más városba látogatni(?)... Meg is próbáltam letölteni, de utána nem engedett vissza a játékba, még betöltés előtt kidobott. Újra kellett telepítenem a játékot, de lehetett néhány nem mentett feladat, amiket így elvesztettem és több órás "munka" veszett kárba. :)
Valamit rosszul csinálok, lehet, hogy még valamit meg kéne építenem?
Köszönöm előre is! :)

SCH.K.Betti 2015.12.24. 14:53:06

@Lucifera87: szia. Én 3 hónapja nem játszom, mivel a játék egy 2,5 éves telefonon már nem fut! Sajnálom nem tudom mi változott, mivel azóta nem működik, amióta elkezdték ezt a plusz content letöltögetős cuccot. Pont így jártam én is, frissítettem, letöltöttem mindent, és kész azóta nem megy, többszöri újratelepítés után sem ment, így azóta nincs a játék a telefonomon! Ezért nem is látsz új bejegyzést. Sajnálom, nem tudok segíteni, hogy mi-hogy van, mert fogalmam sincs. Ne haragudj!
ui: boldog, békés karácsonyt kívánok!

Horváth Ilcsi 2016.01.15. 16:02:12

Valaki mondja màr meg mi az a felhőbe töltés a Competition cemternel.hogykell stb.telórol vagyok

SCH.K.Betti 2016.01.15. 16:10:20

@Horváth Ilcsi: szia. A felhőbe mentéssel elmented a játékállásodat a játék szerverére. Régen úgy volt, hogy a menüben volt a felhőbe mentés, és ha 24 óránként magad nem nyomtad a gombot, akkor automatikusan megtette helyetted.

Horváth Ilcsi 2016.01.21. 12:04:17

szia.Màsik vàrosba hiába küldöm el a versenyre ott nem tudok ràmenni a C.centerre egyiknél sem...ötlet? Felhőbe töltés se működik màs vàrosba

SCH.K.Betti 2016.01.21. 12:06:26

@Horváth Ilcsi: másik városban nem küldhetsz versenyre simet és amikor másik városban vagy, nem tudsz felhőbe menteni! A felhőbe mentés csak akkor működik ha minden simed a saját városodban van!

Gál Csilla 2016.01.25. 19:50:14

Sziasztok, tudtok segiteni, hogy hol tudok vagodeszkat venni ahoz, hogy tobb etelt is eltudjak kesziteni??

SCH.K.Betti 2016.01.25. 19:51:35

@Gál Csilla: szia. a vágódeszkák elérhetőek ha a főzés hobbit 6-os szintre fejleszted és az összes díjat megszerzed.

KeZsó 2016.03.08. 07:07:18

Sziasztok,
hogyan tudok átlépni a facebook-kal a játékra, mert én bejelentkeztem ugyebár az @mail-lommal és mivel rájöttem ha facebook-kal vagyok bejelentkezve több dolog is elérhető (pl: 3 nightbor)

SCH.K.Betti 2016.03.08. 07:07:52

@KeZsó: szia. A menüben van valahol egy facebook belépés.

Vivien Francócki 2016.05.14. 13:23:17

Sziasztok!Elkezdtem az LP gyár építését és már megvan a 6/6 szint és az összes díj is,ezután mi a teendőm?

Míra0410 2016.09.12. 15:20:07

Szia Betti! Lenne egy kérdésem. Azt írtad hogy legyen Luxus autónk. Van egy luxus autóm de mikor elmegyek vele (Go to drive) akkor nem dudál ki magából LP-t :(

SCH.K.Betti 2016.09.12. 15:24:01

@Míra0410: szia. Tudod én már egy éve nem játszom, így nem tudom most hogyan működnek a dolgok. Régen a játékban amikor autókázni mentél a városba akkor ahogy haladt az autó, mindig megjelentek kis kipukkasztható buborékok amikben simoleon vagy LP volt. Minél drágább autóval kocsikáztál, annál nagyobb valószínűséggel volt LP is a kis buborékban. Sajnálom ha ez már nem így van. üdv.

Szabó Dorci 2016.12.17. 15:17:36

Szia! Érdemes megépíteni a nightclubot?

SCH.K.Betti 2016.12.17. 15:19:31

@Szabó Dorci: szia. Nem tudom olyan-e, annyiba kerül-e mint régen. Ez talán segíthet a döntésben: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/02/24/a_sims_freeplay_night_club

Gábor Tóth83 2017.01.19. 21:31:43

Szia. Remélem még foglalkozol ezzel a játékkal. Nem egészen értem ezt a kulcsos feladatot. "Go to Work low Higieni". Van ötleted mi lehet ez? Előre is köszi. El lehetne nyomni de 10 LP-ért. Kicsit sokallom :)

SCH.K.Betti 2017.01.19. 21:37:19

@Gábor Tóth83: szia. Másfél éve nem játszom, sajnos azóta nem megy a telefonomon. De erre a kérdésre tudok válaszolni, ez régen is volt benne :). Egy simednek úgy kell munkába mennie, hogy büdi. A higiéniája legyen pirosban. Én mindig úgy csináltam, hogy egy nagyon koszos medencébe küldtem be valamelyiket és azonnal összekoszolódott ;) Vagy valami mással koszold össze, most nem ugrik be semmi más ami koszol. (Az a 10 LP különben tényleg disznóság, régen csak 5 volt az ára a feladat átugrásnak.)

Roziqah 2018.02.13. 11:22:59

Szia! Elképesztő jó az oldal, nagyon tetszik,sokat segítettél, bár mostanában van néhány változás, de alapjában ugyanaz. Szóval az lenne egy kérdésem, hogy te kb. hanyas szintű voltál, amikor leállt a játékod, vagy nem is tudom. A másik pedig az, hogy mit csináljak akkor szerinted, ha olyan a szociális feladatom (social task, nemtudom, hogy van magyarul :D) amit nemtudok megcsinálni, mert a szomszédomnak nincs medencéje, (ez egy alapszomszéd) és más szomszédot nemtudom, hogy kéne szerezni, volt a telefonomon is sims, de nemtudtam összeköttetni a mostanival.... Előre is köszi a választ, kicsit furán fogalmaztam xD

SCH.K.Betti 2018.02.13. 11:30:42

@Roziqah: szia. Köszönöm! Amikor játszottam, nem volt túl nagy jelentősége a szintnek :) , lehetett szépen haladni vele. A social task-okat úgy oldd meg, hogy facebook-on vagy game center-ben (iOS) ismerősnek veszel fel embereket, akik szintén játszanak vele :) . A blognak van egy facebook oldala, ott írd ki magad, hogy szomszédot keresel, vannak sokan akik szintén így vannak vele és szívesen be/visszajelölnek. Biztos lesz köztük olyan, akinek mindene van a szomszédban megoldandó feladatokhoz.

Roziqah 2018.02.14. 10:04:46

@SCH.K.Betti: Uu nagyon szépen köszi, hogy válaszoltál, majd megpróbálok így próbálkozni :D. Ahh túl sok kérdésem lenne és nem akarlak ilyenekkel zavarni, úgyhogy asszem majd rájövök magamtól... :3

Roziqah 2018.02.14. 10:04:54

Najó, ezt azért megkérdezem.... nem egészen értem ezt a feladatot: „Splash a sim”. A baj csak az, hogy csak olyan opció van, hogy „Make splashes”. ez viszont sajnos sehogyse működik... Van ötleted mit tehetnék? :D

SCH.K.Betti 2018.02.14. 10:07:13

@Roziqah: szia. Kell egy másik sim is a medencébe és akkor lesz ilyen (nem pont ez a felirat) opció ha rányomsz.

Martin Pap 2018.09.02. 12:36:08

Szia én nagy LP hiányban szenvedek és megszeretném építeni ezt az "LP gyárat" de nem értem, hogy miért kell 6/6-osra fejleszteni a főzést.
Válaszodat előre is köszönöm.
süti beállítások módosítása