Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Need for Steed" feladat, az istálló és a lovak unlockolása

2015. január 06. - SCH.K.Betti

Ebben a feladatban nagyon sokat kell költened. Meg kell építened az istállót, az autókereskedést (amennyiben még nincs megépítve), egy karámot és lovat is kell venned, valamint unlockolod a simek lovas hobbijait, mint a ló trükkök, a lovon mutatványozás és majd később a díjugratás.

img_0539_1_.JPG

Amennyiben 7 nap alatt elvégzed, kapsz egy unikornis festményt. Ennek időben történő elvégzése erősen függ a rendelkezésre álló simoleonoktól. (Nekem nincs festményem :D , annyira nem is tetszett és gyűjtögetnem is kellett, úgyhogy nem erőltettem a dolgot.)

  • Menj el kocsikázni (Itt van az első elcsúszási lehetőség ha nincs még kocsid. Először meg kell építened az autókereskedést és venni egy kocsit, vagy ha sikerült a beachside escape házat unlockolni, építheted azt is, azzal jár egy luxus autó!)
  • Vegyél egy távcsövet a "Promotion's R Store"-ban (telescope) és lásd meg a lovakat "spot horses" a távcsőre kattintva. Ez 10 óra
  • Menj a szigetre és kattints az istállóra (mutatja a program hol van)
  • Egy telefonon hívd a titokzatos számot "call mysterious number" (fél óra)
  • Egy könyvespocról olvasd a lóápolási útmutatót "horse care manual", ez 9 óra
  • Hívd fel újra a titokzatos számot egy telefonon
  • Egy számítógépen keress egy lakatost "look up locksmith", ez 2 óra
  • Építsd meg az istállót (Itt a második elcsúszási lehetőség ha nincs elég simoleonod)
  • Küldj egy simet az istállóba
  • Takarítsd el az olajos hordót a bejárat elől (Felkiáltójelek fogják mutatni melyik elemet kell eltakarítani. Apránként az egész istállót majd rendbe kell tenni ha lovas hobbit szeretnél, de a feladat folyamán elég lesz néhány részét is.), ez 3 óra
  • Küldj 4 simet az istállóba és takarítsanak el minden szemetet és javítsák ki az itatót is, ami 10 óra. Összességében több lesz, de ha még több simmel csináltatod párhuzamosan, meglesz 10 óra alatt.
  • Egy tévén nézd a ló csatornát "horse channel" 3 óra
  • Egy másik simen gyakorold a ló csutakolását, válaszd a "practice brushing" menüt
  • Bátoríts egy másik simet "encourage", ez fél óra
  • Javítsd meg az első karámot! Ez 30.000 simoleonodba fog kerülni és 8 órán át történik.
  • Egy telefonon hívd vissza az istálló előző tulajdonosát "call back the stables owner", 5 óra
  • Adj hozzá egy lovat az istállóhoz. Az elkészült karámra kattintva vehetsz lovat (először csak 1 csillagosat) 15.000 simoleon vagy 10SP az ára.
  • Etesd meg a lovat. ("feed horse" a lóra kattintva), fél óra

 

Kész. Sok időd és sok simoleonod bánja, de ha az egész istállót kitakarítottad és az összes hobbiból összegyűjtötted az érmeket unlockolod az unikornist. (Ez egyébként akár több hétig is tarthat, de a feladatokkal párhozamosan tudod a továbbiakban csinálni.) Az első hobbihoz az első gyakorló pályát kell kitakarítani és rendbe tenni, a másodikat akkor amikor az első díjai megvannak és így tovább a harmadik pályáig, a díjugratásig.

img_0540_1_.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr457088211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dalma Blumenschein 2015.06.26. 13:11:25

Sziaa a "Promtion's R Store"-t hol találom a játékban? Előre is köszi!

SCH.K.Betti 2015.06.26. 13:13:32

@Dalma Blumenschein: szia. Az állatkereskedés mellett, a park alatt van. Írtam korábban egy bejegyzést, abban meg tudod nézni képen is: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/03/11/a_sims_freeplay_varos_epuletei_es_munkahelyei
üdv.

Emylia Green Forest 2015.11.02. 08:34:16

Az autókázást nem kérte az elején, a távcsöves feladat csak öt perc volt, a telefonálás meg csak két perc, a könyvolvasás pedig 12 óra. Most itt tartok, majd írom még hogy milyen változás van, ha el nem felejtem. :)

Emylia Green Forest 2015.11.06. 15:29:51

Amikor azt kéri hogy hívd vissza a ló előző tulajdonosát, akkor a "call a mysterius number againt" kell választani, vagy egy negyed óráig tartott mire rájöttem hogy nem azt kell keresni a telefonnál, hogy "call back the stables owner". :D

Lakatos Jazmin Ramona 2016.01.02. 19:10:28

Szia miert nincs ugy semmi amit oda irtal mert nekem is ugyanugy vannak a questek mint Emylia Green Forestnek

SCH.K.Betti 2016.01.02. 19:12:15

@Lakatos Jazmin Ramona: szia. Ez azért van, mert én már régen játszottam és azóta változott sokat a játék. Most már játszani sem tudom, mert nem fut a telefonomon. Kérlek olvasd el a kommenteket is a quest-ek alatt, mert a többiek szokták írni a változásokat. üdv.

Irisz677 2016.01.20. 16:39:44

Ugye most csak viccel velem a jatek hogy 100000 szimoleomba kerul az istalo

SCH.K.Betti 2016.01.20. 16:58:02

@Irisz677: szia. Nem. A játék elején "még csak" ilyen összegekbe kerülnek a dolgok! Később eléri a több milliós nagyságrendet. Itt a freeplay problémája: a fejlesztőknek és a kiadónak (EA) a játék pénzbe kerül, ezt a most divatos mikrotranzakciókkal oldják meg az összes freeplay típusú játékban, mind PC-re, mind mobil eszközre. A játékkal alapvetően kevés (játékbeli) fizetőeszközt tudsz összegyűjtögetni, hogy ha valamit benne szeretnél még ráadásul időre is felépíteni, megvenni, stb... akkor vegyél valódi pénzért játékpénzt! Itt a Sims Freeplay-ben régen úgy volt (már nem tudok játszani, úgyhogy nem tudom mennyit variáltak), hogy viszont ha sokat játszol és nem költekezel, akkor fokozatosan elegendő simoleont, LP-t és SP-t tudsz felhalmozni, hogy a quest-eket időben megcsinálhasd. Az elején én még emiatt lemaradtam majdnem minden jutalomról és volt olyan ház például amire hónapokig kellett gyűjtögetni. Amennyiben meghagyták a régi "rendszeres játék" lehetőséget, azt javaslom, ahogy írtam is, hogy minden nap menjenek a simek dolgozni, és közben mindig ültessenek is, hogy minél több simoleon gyűlhessen össze. Szintén magánvéleményem: szerintem nagyon drágák a simoleon és LP csomagok, nem éri meg megvenni. Amennyit egy "kis" mobil játékra rá lehet folyamatosan költeni, annyiból összegyűjtve meg lehet venni valamelyik komolyabb PC-s sims játékot, akár több kiegészítővel :)
üdv, és bocs a kissé bővebb válaszért.

wegabubus 2016.01.29. 07:09:32

Szia Betti! Sos kellene.. Az istalos résznél tartok. Vissza kelle hívnom a tulajdonost "Call the stables owner back" de hiaba kattintok telefonra nem jelenik meg ilyen buborék. A masodig amit nem tudok. A baba wc-je.. Az mar piros es nem tudom h kell,barmit csinaltam az nem változik meg.. Hadjam had eresszen be akk majd lehet? Ja es házban emeletet,csak bizonyos szint utan lehet csinalni? Vagy hol talalom a lépcsőt? Köszi,szép napot :)

SCH.K.Betti 2016.01.29. 07:26:33

@wegabubus: szia. 1. Ugye ezt a program kéri? (Vagyis az a feladat éppen? Kérlek ellenőrizd le mégegyszer!) Ha tényleg ezt kell tenni, nem tudom miért nem lehet. Felnőtt simmel próbáltad? A karám ki lett már javítva? Rá is kattintottál az idő lejárta után? (Tudod, úgy "lüktet" a kis karika felette amikor készen van.)
2. A baba wc-szintje teljesen le fog menni pirosba (csak egy vékony csík marad), és egyszercsak hopp zöldre vált, a higiéniája pedig pirosba ;) , szóval hagyjad nyogodtan, elintézi a dolgát a pelusba :D . Addig sajnos nem lehet mit tenni, nem lehet wc-ztetni vagy ilyesmi. Egy dolgot tehetsz, de az felesleges és LP-pazarló, hogy a kis sárga sütit megnyomod. Én soha nem használtam, mindig hagytam be...-ni a babát, aztán kétszer tisztába tetettem egy simmel és okés lett.
3. emelet: igen csak quest után lesz emeleted, az majd a multi story renovation lesz. Sőt, majd az erkély, pince, terasz is külön-külön quest-ek!
(A mostani újabb lehetőségekről, cuccokról meg sajnos nem tudok :( )
üdv.

wegabubus 2016.01.29. 11:59:13

Igen a program kéri,mar felepitettem az első karámot. (jól el is csúsztam vele,mar joval kevesebb feladat volt es csak 2napot adtak ra) szoval felepitettem,paci kellene,de az majd csak a tulaj hívása utan mert meg az lakatolt.. Ra kattintottam mar meg szamitogepre is telefonra is.. Es nem adja ki azt az opciót :( (akk minek kéri ha nem adja ki pfff )

SCH.K.Betti 2016.01.29. 12:10:59

@wegabubus: pedig akkor tuti mást kell csinálni! Különben lehetetlen lenne 2 nap alatt végig vinni! Kérlek, hogy a bal alsó sarokban a tasklist-et (gondolom most is egy zöld gomb) mégegyszer nézd meg!
Régebben minden quest borzasztó hosszú és nagyon nehezen teljesíthető volt, de ha erre most csak 2 nap van, biztos hogy nem kell semmiféle 5 órás telefonálást végrehajtani!

wegabubus 2016.01.29. 16:36:49

Mar meg van. :) Emylia írta ra a valaszt meg 2.honappal ezelőtt.. A Call a mysterious kell. 2.perc :)

wegabubus 2016.01.29. 16:36:51

@SCH.K.Betti: Mar meg van. Emylia megirta key honappal ezelőtt :)

KJudit85 2016.03.24. 22:00:58

Sziasztok! Az autós rèszt nekem sem kèrte. Bár ennek ellenére sem sikerült idő alatt megcsinálni.....

Emese Gallo 2016.12.16. 09:33:52

Hali! Valaki segitene hogy kell felhivni a titokzatos szigetet telefonon? Hiába nyomok rá nem adja ki! Ez az a feleadat után van amikor megmutatja hogy hol van az istálló! A választ sürgösen várom!

Balogh Kinga 79 2018.01.03. 09:41:27

Sziasztok
Hátha még valaki olvassa a sorokat.
Ha nem sikerül egy feladat, a lovardás, mert a 7 nap helyett csak 2 nap volt ra, iszonyatos összeggel. Az istállót sem tudtam megépiteni. Még visszajön az a feladat, vagy nem tudom a továbbiakban megépiteni az istállót?
Köszi a segitséget

SCH.K.Betti 2018.01.03. 09:44:05

@Balogh Kinga 79: szia. Szerintem ha elkezdted, akkor úgysem lép tovább a következőre, csak a jutalomról maradsz le. De én rég nem játszom.

Írja meg valaki aki aktív, hogy hogyan is van ez mostanában!

Balogh Kinga 79 2018.01.03. 14:23:08

SCH.K.Betti köszi a segitséget. A válaszod után rájöttünk, hogy csak a jutalomról maradtunk le. Ha nem sikerül a meghatározott időn belül teljesiteni, utánna is folytatható a feladat. Csak megzavarodtam, mert régen játszottam már vele. Köszi mégegyszer.

Csenge Gyuris 2018.04.16. 12:54:13

Sziasztok valaki tudna segíteni hogyan legyen sok simoleonom

Emese Gallo 2018.09.02. 12:36:32

A "call mysterious number" már csak 2 percet vesz igénybe.

Emese Gallo 2018.09.02. 12:36:44

2018 ból szolok hogy már nem az az első feladat hogy elkell menni kocsikázni a simeddel hanem a távcsőves. :)

Emese Gallo 2018.09.02. 12:36:50

@Csenge Gyuris: hát dolgozzanak a simeid vagy főzzenek.
süti beállítások módosítása