Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

Elkezdődött a "Sleepwear Event" vagyis a pizsamák unlockolása

2015. április 10. - SCH.K.Betti

A mai napon (2015.ápr.10.) kezdődött egy időszakos quest (olyan, mint a hosszú haj vagy a rainbow unicorn) amivel a pizsamákat lehet unlockolni. 14 nap áll rendelkezésre a feladat végrehajtására, és aki nem csinálja meg most, az lecsúszik róla. Abban azért lehet reménykedni, hogy fél év múlva újra bedobják és akkor lehet majd folytatni vagy elölről kezdeni. (Ez persze nem garantált, csak abból indultam ki, hogy a hosszú hajassal is így tettek a készítők.)

A feladatot csak akkor tudod végrehajtani, ha megépítetted a Sunset Mall-t és már elérhető a "catwalk modelling" hobbi, vagyis a modellkedés a kifutón.

img_1066.PNG

A "Yes"-re kattintva a program az eddigi díjaidat ki fogja nullázni, üres lappal kell indulni!

A feladatsor ennyiből áll:

  • Mutass be egy pózt a kifutón (egy menet 3 óra 15 perc)
  • Szedd össze mind a 12 díjat a modellkedéssel (nem lehet tudni mennyi idő lesz, nagyon sok az biztos!)
  • Innen feltehetőleg a szokásossal folytatódik, még 4-szer szedd össze mind a 12 díjat (mindig indítsd újra a zöld gombbal, ezt el ne felejtsd)

 

  1. Az első 12 díj kirakásával a tipegők (toddler) pizsamáihoz férsz hozzá
  2. A második 12-vel a tinédzser (teen) pizsikhez
  3. A harmadikkal az öreg (senior) simekéhez
  4. Negyedik a gyerek (preteen)
  5. Utolsóként pedig a legjobban várt felnőtt (adult) pizsamák válnak elérhetővé a gardróbokban

 

img_1071.PNG

Vagyis annyi a teendő, hogy a díjakat 5X kirakod! Egy kifutón, egy simmel LP használat nélkül gyakorlatilag esélytelen az ötszöri kirakás! Mindegy, valameddig el lehet jutni.

Tippek, hogy nagyobb eséllyel sikerüljön:

Bármelyiket használhatod, vagy kombinálhatod idődhöz és lehetőségeidhez mérten. Én kombináltam az alábbiakat. Ha van még jó ötleted ezeken kívül írd meg nyugodtan kommentben, az másoknak is segíthet!

  • Egy korosztály pizsamájának unlockolására jut 2,8 nap, így kalkulálj, hogy hol jársz éppen.
  • Amennyiben tudsz szomszédolni, küldj át egy simet egy másik városba ahol szintén van Sunset Mall és kifutó, így két simmel hobbizhatsz.
  • Ha van sok LP-d, akkor a következő módon próbálj gyorsítani az eseményeken: kezdd el a hobbizást, és várj amíg már csak 1 óra 59 perc van hátra, ekkor a sárga LP gombbal fejezd be a tevékenységet és akkor 1LP használatával megspórolsz gyakorlatilag 2 órát. (macerás, mert oda kell figyelni az időre, de hatékony)
  • Legutolsó lehetőségként használd a hobbi lapon a bal oldali (LP pazarló) dobókockákat.

 

Mivel épp nincs simem minden korosztályból, ezért csak azokat tudom megmutatni, amit valamelyik fel tud venni :)

A senior női pizsik:
img_1068.PNG

A senior férfi pizsik:
img_1069.PNG

A lány preteen pizsik:
img_1070.PNG

A felnőtt női pizsik:
img_1072.PNG
img_1073.PNGA felnőtt női papucsok:
img_1074.PNG

A felnőtt férfi pizsik és köntösök:
img_1076.PNG
img_1077.PNG
Pizsi parti:
img_1080.JPG

Kollektív alvás az új pizsamákban :D
img_1079.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr797355628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irén Mányi 2015.05.04. 20:23:14

Szia!
Bocs már megint én.Tegnap töröltem a játékot a telefonomról,mert nélküled nem mentek a feladatok időben való befejezése,így lemaradtam egy csomó ajándékról. Pl .villa, pack a gyerekszobához...Szóval most rátaláltam az oldaladra és újult erővel kezdem megint.A kérdés honnan szerezzek szomszédokat,és hogyan mert a social task-nál olyan feladatot kaptam,hogy tükörbe nézegesse magát.A másik városban amit felkínál,senkinél nincs ilyen.
Másik kérdésem,hogy míg előtte megvolt a földnél az a szerencsekerék,itt most még nincs,igaz,csak a 7.szinten tanyázok egyelőre.Ismerőseim nem játsszák ezt a játékot,tehát őket nem tudom bevonni szomszédnak.
Köszönöm a segítséged.

SCH.K.Betti 2015.05.04. 20:36:39

@Irén Mányi: szia. A blog facebook oldalán vannak többen akik szintén szomszédokat keresnek. Jelöld be azokat akik kírták (számítógépen nézve a bal oldalt lent van egy olyan, hogy "az oldal bejegyzései") magukat, hogy szomszédokat keresnek és te is írd oda magad nyugodtan!
Viszont ez alatt a bejegyzés alatt a kommenteket olvasd el kérlek, mert a szomszédolásos problémát leírtam hogy lehet megoldani: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/04/14/segitseg_a_sims_freeplay_social_taskokhoz
Majd írok róla egy összefoglaló bejegyzést. Ezt más már kipróbálta és neki működött.
A simoleon sprout (a szerencsekerék növény) a "money grows on trees" quest után elérhető. Gondolom, ha most kezdted, akkor még a bread winnert csinálod (valamelyik update óta az az első quest), a második lesz a szerencse növény.
üdv
süti beállítások módosítása