Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

"Two and a half sims" feladat, a bébik

2015. január 04. - SCH.K.Betti

Ezzel unlockolod a baby simet és ha 3 nap alatt megcsinálod, akkor a "baby pack"-ot, (ami nekem sajnos nem sikerült időben) és egy mobil telefont.

  • Legyél kedves egy simmel "Be nice"
  • Bővíts vagy készíts egy szobát. Inkább készíts, majd úgyis ki kell tapétázni
  • Na most tapétázz és tegyél le padlót minimum 450 simoleon értékben
  • Olvasd a "better farms and cradles" magazint 3 órán át. Ha még nincs újságod, akkor a nappali "living room" részben vegyél egy kupac magazint és tedd le valahova.
  • Feküdj le aludni "Deep Sleep", ágy függvényében 6,5-8 óra
  • Igyál egy dupla kávét "double shot" egy kávéfőzőnél
  • Nézd egy tévén a "Dr. Cots"-t, ez 2 óra 40 perc
  • Építsd meg a "children’s store"-t! Ezen elcsúszhatsz, ahogy én is ha nincs elég simoleonod.
  • Vegyél egy bölcsőt a children's store-ban, a legolcsóbb 6000 Simoleon.
  • Tedd le a gyerekszobába a bölcsőt, és a buborékra kattintva adj hozzá egy bébit "add baby". Ez 1 teljes nap!

 

Az "add baby" mindig 24 óra, és csak most az elsőnél inygenes, a továbbiakban 3LP lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr877073089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Homlok Mária 2015.03.02. 07:32:56

Segitséget szeretnék kérni.valamiért nem tudom megépíteni a "children store-t".megvolt az esküvő hibernálva is lettek és itt elakadtam.segitsetek lécci mit kell még csinálnom.köszi

SCH.K.Betti 2015.03.02. 07:40:40

Ellenőrizd ezeket végig:
minden előző lépést elvégeztél?
mondja a program a task-ot hogy építsd meg a children store-t?
elérted a 8-as level-t?
van elég simoleonod?
nem épül éppen másik épületed?

Amikor valamit meg tudsz építeni, akkor ki vannak pipálva az építési feltételek, egyébként jelzi, hogy mi hiányzik hozzá! (amikor rányomsz, vagy üres kör vagy kipipált kör látható)

Amikor pedig épül egy másik épületed éppen akkor nem lehet építkezni, meg kell várni amíg az befejeződik.

SCH.K.Betti 2015.03.02. 08:22:14

@Homlok Mária: még valami, ha mindent ellenőriztél és nincs meg az oka miért nem sikerül, akkor küldj a facebook oldalon keresztül 2 képernyőmentést, egyet úgy hogy rányomtál az épületre, egyet pedig amin nyitva vannak az aktív task-ok (mert itt nem lehet képet a kommentbe tenni)

Orsós Teréz 2015.04.25. 22:29:01

Szióka!Megcsináltam a feladatokat három napon belül de sajnos a baby pack-ot nem kaptam meg :( vagy talán majd a későbbiekben adják?És még egy kérdés a babócánkat hogyan tegyem tisztába,szóval wc-re hogyan küldjem?!És még valami a party boat-ra lépésnél a simem teljesen lemerül és hazaküldi a szerver csak a sütikkel tudom ottartani egy ideig ami ugye elég drága miért teszi ezt?Szomszédokat sajnos a Facén keresztül nem tudok szerezni így sajnos egy van csak és így sok feladatot nem tudok teljesíteni...hogyan találhatok ismerősöket? Bocsi a sok kérdésért de látom szakértő vagy a játékban és köszönöm a blogod valószínűleg nem jutottam volna idáig se el nélküled! :)

SCH.K.Betti 2015.04.25. 22:45:33

@Orsós Teréz: szia. A baby pack részeit a home store-ban találod. Van benne tapéta, padló, és az infant (újszülött) rész alatt a bölcső fölé tehető dísz. A bébit nem leget vécére küldeni, etetni tisztába tenni úgy lehet, hogy a babára kattintasz és a menüből kiválasztod mit csináljon vele a felnőtt sim. A vécézés értékét hagyjad nyugodtan lemenni pirosba, magától elintézi a vécézést pár napon belül a pelenkába :D és utána ha kétszer teszed tisztába akkor rendben lesz. Erre ne használj feleslegesen Lp-t. A szomszédolás sokaknak nem megy, rengetegen reklamálnak, remélhetőleg most már javítani fogják a következő update-el. Addig tényleg nem tudsz sok feladatatot sajnos elvégezni. Azt nem írtad mennyi időt tudsz a szomszédságban tölteni, de ez nálam is így van, néhány órán belül lemegy minden érték annyira, hogy már megjelenik a cupcake. Én minden hosszabb task után hazaküldöm a simet, a rövidebbek közt (persze nem a pár percesekre gondolok) pedig megetetem, megkávéztatom a szomszédságban :) Azért küldi haza különben a program egy nap után mindenképpen, mert automatikusan akar csinálni egy felhőbe mentést, az meg nem működik szomszédolás közben. Remélem nem hagytam ki választ a kérdéseidre:) üdv.

SCH.K.Betti 2015.04.25. 23:13:04

@Orsós Teréz: még valami bocs, ezek a pack-ok meg jutalmak általában annyit jelentenek, hogy hozzáférhetsz valami extra dologhoz, ami alapból nincs. Az esetek többségében nem kapod meg ingyen hanem sajnos meg kell vásárolni őket a home store-ban (tudod amikor szerkeszted a házat, és vehetsz mindenfélét, azt hívja a program home store-nak).

Orsós Teréz 2015.04.26. 20:57:48

@SCH.K.Betti: Köszönöm a válaszokat a babás dologban, különben sejtettem hogy majd be fog "csinálni" a pirosban ha már a felnőtt simek is ezt teszik :D a szomszédoknál a megoldott feladat időtartamától függően küld haza szóval ha 2 perces a dolog 2 perc után,ha 8 órás a feladat akkor 8 óra után és utána ismét 5 LP a visszajutás.....lehet hogy most butaságot fogok kérdezni de még soha nem vásároltam a play áruházról semmit de nem tudtam ellenállni a lotus LP-t adó virágnak sikeres vásárlás bla bla bla de ugye nem fog többet lehúzni a kártyáról mint amit vettem(2×267 ft)?Remélem még nem fárasztalak :) ha mégis akkor bocsi mégegyszer és előre is Kösziii!

SCH.K.Betti 2015.04.26. 21:19:47

@Orsós Teréz: ilyen típusú szomszédolós hibával még nem találkoztam. Utána kéne keresni a guglin van-e megoldása. Sok bug van a programban, de a jövőhéten megint várható rá egy update. Remélem most már javítást is tesznek bele.
Egy valamit azért nézz meg: (attól függetlenül, hogy szomszédságot nem tudsz hozzáadni) a facebook fiókod be van-e állítva és be vagy-e jelentkezve. A mentést és a felhőt azzal akarja összekötni, a facebook id alapján azonosítja a felhőbe mentett adatokat.
A fizetést duplikálni biztos nem fogja (nem jellemző legalábbis), ezek a programok úgy működnek, hogy a play áruház (android), illetve az app store (iOS) a köztes szolgáltató a tranzakciók közt, úgyhogy a legrosszabb esetben is legfeljebb olyan szokott lenni, hogy nem kapod meg a vásárolt dolgot. Ekkor lehet és kell is reklamálni! Ezt a legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy megnézed a bankszámlád vagy paypal account-od, hogy mennyit terheltek rá. (A lényeg, hogy a programok felhasználói beavatkozás nélkül nem igazán tudnak tranzakciót indítani.)
A facebook login-os dologhoz van egy hivatalos hibaelhárító utasítás sor ezen a linken: help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/articles/200827780-Facebook-Game-Center-Login-Issues
Ebben annyit írnak tulajdonképpen, hogy "deauthorize"-áld a játékot a facén (egy Pc-n, mert azon könnyebb megtenni) , majd az eszköz (telefon, tablet amin játszol) újraindítása után login-olj újra a játékból és adj újra engedélyt neki, hogy a facebook adataidhoz férjen. Még egy olyan eszembe jutott, hogy a facebook-on nincs-e véletlenül egy olyan biztonsági beállításod aktiválva, hogy csak megadott gépekről lehet belépni és a játékot pont nem engedélyezi. (Nem tudom igazából mi lehet a probléma és így az igazi megoldás, ezek csak ötletek hátha valamelyik beválik.)

Orsós Teréz 2015.04.27. 10:49:54

@SCH.K.Betti: Köszönöm a válaszokat megnyugtattál és ellenőrzöm a beállításokat... anno elég sok játékot tiltottam le a folyamatos játékfelkérés zuhatag miatt.Köszi a segítséget! :)

Irén Mányi 2015.05.08. 12:36:08

Szia!
Az lenne a kérdésem,hogy most fejeztem be a Two and half sims feladatot,és ki is írta,hogy a Home Store-ban ott a pack,de nincs ott.Ilyenkor mi a helyzet?Kész lettem pedig a 3 nap alatt,és ezért kezdtem újra a játékot,mert ezt anno nem tudtam befejezni.Az infant-ba csak a bölcsők,szék.. van,a tapétánál sincs semmi új.Children store is kész.
Tudsz valami ötletet?
Köszönöm.

SCH.K.Betti 2015.05.08. 12:52:33

@Irén Mányi: Elméletileg mindennek ott kell lennie. Padlóknál sincs új padló? Olyan csillagocskás, mint a többi, csak más színű (lilás). Pontosan nem tudom a pack tartalmát, mivel nekem nem sikerült időben a játék elején, de láttam másoknál. Pedig kell lennie egy bölcső fölé lógatható dísznek is az Infant-ban vagy a Children Store-ban. :(
Sajnos nincs ötletem. Esetleg annyi, hogy írj a support-nak ha tényleg nincs meg (hogy ezen belül hol, az jó kérdés): help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/categories/200051400-The-Sims-FreePlay

Irén Mányi 2015.05.23. 15:04:38

Szia!
Azt szeretném megkérdezni,hogy korlátozva van-e,hogy egy házban hány gyerek lehet?
Az egyik házban van két tipegő,a másikban kettő baby,és egyik helyen sem enged újabb baby-t a bölcsőbe.Azt írja:"This place is too crowded! Perhaps remove a Sim via the Create -a-Sim menu or move someone out?"
Ez mit jelent?Van LP-m pedig bőven rá.
Üdv. ÉS KÖSZÖNÖM.

SCH.K.Betti 2015.05.23. 15:16:11

@Irén Mányi: Szia. Igen több ponton is korlátozva van. Egy házban 4 sim lakhat, viszont ha házastársak, akkor más már nem költözhet hozzájuk és egy családban sajnos csak 2 gyerek lehet. Tehát a gyerekes családodnak úgy kell kinéznie, hogy két felnőtt és maximum két gyerek. Amit kiír az ennyit jelent: "Ez a hely túl zsúfolt! Esetleg eltávolíthatsz egy simet a "create a sim" menün keresztül vagy valakit kiköltöztethetsz." Ez a sablon szöveg, ez persze nem minden esetben működik így, mert például családot (mármint a tagjait) nem lehet szétköltöztetni! Valóban "ki lehet dobni" simet, de azt úgy lehet, hogy ha saját magára rákattintasz, akkor a neve mellett fent jobb oldalon van egy piros áthúzott kör ami arra való, hogy eltávolítsd a simet a játékból.
Ha pedig egy gyereknek "megszűnnek" a szülei, akkor örökbe lehet fogadni. Bébin és tipegőn nem próbáltam, de gondolom ott is azt kell csinálni mint a nagyobb gyerekek esetében, hogy jól össze kell barátkozni velük (good friend) és aztuán lesz egy örökbefogadás menüpont.

Beáta Bella Bánhidi 2015.06.10. 19:49:35

Szia :) megcsináltam mindent, de nem enged tovább, már 9. Pályán vagyok,nem kéri az alkalmazás a children store megépítését csak hogy legyen 3 sims.
A children store-ban azt irja hogy 8. Pálya mint kérelem kipipálva de kéri hogy " two and half" sims, tehát előtte kér gyereket.
Bölcsőt igy nem tudok venni.
Előre is köszönöm a segítséget.

SCH.K.Betti 2015.06.10. 19:56:42

Szia. Valószínűleg nem tartasz még annál a lépésnél. Biztos azt kéri, hogy vegyél bölcsőt? Kérlek ellenőrizd le, hogy mi az aktuális feladat amit végre kell hajtani. A leírást ne úgy kövesd mintha kőbe lenne vésve, mert sokat változtattak amióta én csináltam. Nyisd meg a bal alsó tasklist gombbal a listát és nézd meg mit ír! Amit ott látsz feladatot, azt hajtsd végre kérlek, és meglátjuk mi történik. Üdv.

Vivien Vivike Petrovics 2015.06.30. 19:34:19

4 simem van egy lakásban és nem tudom hogy kell kiköltöztetni. Egyáltalán ki lehet? És holvan a Create-a-sim menü?

SCH.K.Betti 2015.06.30. 19:37:33

@Vivien Vivike Petrovics: szia. Igazából nincs "create a sim" menü, ez valószínűleg egy régi üzenet lehet ami benne maradt. Úgy lehet kiköltöztetni simet, hogy egy üres házra kattintasz és ott kiválasztod hogy családot vagy simet költöztetsz bele. Csak azokat a simeket és családokat választhatod, amelyikek éppen semmit nem csinálnak és simoleont kell érte fizetni.

Antita Kiss 2015.08.19. 13:12:20

Nem tudom megcsinalni mert nincs elég LP-m hogy megtudjam épiteni hogyan lehet LP-t szerezni ?

SCH.K.Betti 2015.08.19. 13:17:54

@Antita Kiss: szia. A Children's Store és a többi épület megépítése is simoleonba kerül, nem LP-be. A játék elején ez alól egy kivétel van: a Night Club. Kérlek olvasd el ezt, ebben leírtam hogyan lehet egyébként sok LP-hez jutni (főzés), valamint hogyan gyűjtheted a simoleonokat (karrier): the-sims-freeplay.blog.hu/2015/02/24/sims_freeplay_strategia
A simeket minden nap küldd dolgozni. Különben ez a legegyszerűbb módja a játékban a pénzkeresésnek, illetve jó még az ültetés is.

Antita Kiss 2015.08.19. 23:13:06

De nekem ha rámegyek a Children's Store-ra akkor kiírja hogy unlock 10 LP

SCH.K.Betti 2015.08.20. 10:14:06

@Antita Kiss: szia.
- Van elég simed?
- Elérted már a 8-as szintet?
- Ez a lépés következik?
Biztos hogy kiírja mi a probléma, miért kell unlockolni! Mivel alapból ha eljön az ideje úgyis meg kell építened, de simoleonba kell kerüljön! Ha unlockolnod kell, akkor valami feltétel nem adott az építéshez!

Eszter Körtvélyi 2015.10.13. 21:40:21

Sziasztok!
Előszöris nagyon köszönöm, a segítség nélkül nem ment volna! ;)
Nekem(legújabb frissítés) nemnkellett aludnom rögtön a "double shot" kávét kellett csinálni majd menézni aa " Dr. Cost"-t, ami, ha jól emlékszem csak 17 perc.

Lilla* 2015.11.02. 08:34:20

Szia!
A baby sim csak a bölcsőben lehet, nem lehet kivenni, hogy mászkálhason a házban?
Előre is köszönöm a segítséget!

SCH.K.Betti 2015.11.02. 08:36:03

@Lilla*: szia. A nanny knows best quest-et amíg nem csináltad meg, nem tud a bébi semmi extrát.

audrey1026 2015.11.11. 06:00:23

Sziasztok!
Nem tudom megepiteni a children's storen!
17 szinten vagyok s nem epitkezek!
You can't start building children's store because competition center is already under construction in sim town!
Koszonom

SCH.K.Betti 2015.11.11. 06:02:39

@audrey1026: szia. Pedig itt az áll, hogy a Competition center épp építés alatt van, ezért nem tudsz építkezni.

audrey1026 2015.11.11. 11:02:59

Igen,s semmi nem epul!Ezert nem is ertem!:(

Horváth Ilcsi 2016.01.05. 17:21:23

Szia.sajnos màr nem 3 nap a quest :/ csak 2 :( ez nemlesz kesz időben

Szász Réka 2016.05.28. 09:01:43

Változás

• Legyél kedves egy simmel "Be nice"
• Bővíts vagy készíts egy szobát. Inkább készíts, majd úgyis ki kell tapétázni
• Most tapétázz és/vagy tegyél le padlót minimum 450 simoleon értékben
• Olvasd a "Better farms and cradles" magazint 9 percig. Ha még nincs újságod, akkor a nappali "Living room" részben vegyél egy kupac magazint és tedd le valahova.
• Igyál egy dupla kávét "Double shot" egy kávéfőzőnél
• Nézd egy tévén a "Dr. Cots"-t, ez 18 perc
• Építsd meg a "Children’s store"-t! Ezen elcsúszhatsz, ahogy én is, ha nincs elég simoleonod.
• Vegyél egy bölcsőt a Children's store-ban, a legolcsóbb 2000 Simoleon.
• Tedd le a gyerekszobába a bölcsőt, és a buborékra kattintva adj hozzá egy bébit "Add baby". Ez 1 teljes nap!

Szabina Virág Váradi 2016.07.14. 16:12:01

Sziasztok valak tudna segíteni mert 24. Szinten tartok és nem engedi a be romantic és már best friend -ek. Ha valaki segítene,nagyon köszönöm!

Tóth Adrienn dab 2016.10.10. 13:39:09

Szia nekem nem jelenik meg az a better farms and cradles az miert lehet?

SCH.K.Betti 2016.10.10. 13:40:25

@Tóth Adrienn dab: szia. Már majdnem két év telt el azóta amióta ezt írtam, biztos azóta teljesen máshogy kell csinálni. Mindig azt a feladatot hajtsd végre amit a program kér!

Lorcsi_baba 2016.11.19. 20:27:19

Szia!Nekem nincs ott a bölcsi felett a buborék!Miért?

SCH.K.Betti 2016.11.19. 20:28:45

@Lorcsi_baba: házaspár kell hozzá, biztos azért.

Lorcsi_baba 2016.11.28. 09:09:54

Szia!
Nekem amikor oda jutok hogy add a baby a kiságy fölött vagy nincs is buborék vagy csak szürke.
Estleg nem tudod miért?

SCH.K.Betti 2016.11.28. 09:12:02

@Lorcsi_baba: szia. Házaspárnak lehet csak babája! Amikor szürke, kattints rá és ki fogja írni mi a probléma.

Viktória Schrádi 2017.01.02. 09:17:13

Mennyi gyereke lehet 1 simspárnak?

Petra Zombó 2017.01.02. 09:17:16

Szia! Nekem az újság elolvasása 9 perc.

Viktória Schrádi 2017.01.04. 07:21:57

Egy sims baby megtud halni ha sokáig nem gondozzuk?

SCH.K.Betti 2017.01.04. 07:27:30

@Viktória Schrádi: régen úgy volt, hogy ha 1 hónapig nem nyúltál a programhoz, akkor egy véletlenszerűen kiválasztott teljes családot házzal együtt törölt a program. Fél év után pedig a teljes account-ot. Nem hiszem, hogy a bébire külön szabályok lennének, de nem tudom. Én már régóta nem játszom.

Viktória Schrádi 2017.01.28. 10:30:17

Szia. Ez a kérdés nem ide tartozik,de a csúszdát hol lehet venni? Mert elértem a 22. szintet,de nem találom egyikben se.

Réka Egyed 2017.02.06. 08:31:49

szia.én elakadtam a 'children store'nál mer nincs annyi lifestyle points-om.most akkor ha letelik az időm ezáltal kezdhetem ujra?

SCH.K.Betti 2017.02.06. 08:35:41

@Réka Egyed: szia. Nem kell újra kezdeni a quest-eket soha, sőt nem is lehet. Ha kifutsz az időből elesel a jutalomtól.

Csenge Sára 2017.12.16. 19:19:30

Hello!vki tudna segiteni?nekem mar megvolt az a quest es most megint babat szeretnek egy masik csaladnak.osszekoltozteek,hazasok de nem engedi...vkintud segiteni???
süti beállítások módosítása