Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

Ma kezdődött a "Figure Skating Event"

2015. június 05. - SCH.K.Betti

Ma (2015.06.05.) ismét kaptunk egy "hobbizós eseményt", amivel a pincés quest-ben a képeken látott ping-pong asztalt lehet unlockolni, amennyiben sikerül a korcsolyázás hobbi összes díját összeszedni 9 napon belül. (Mivel éjfélkor kezdődött, ezért igazából mostantól már csak 8 nap van hátra.) Szerencsére csak egyetlen egyszer kell kirakni, nem többször, mint az eddigieknél.

img_1212.PNG

Ez a lehetőség természetesen csak akkor adott, ha a városodban elérhető a "figure skating" hobbi, vagyis meg van építve már a Snow Park.

A díjak kirakása akkor kezdődik, amikor a felugró ablakban a "Go to hobby" gombot választod. Ekkor kinullázza az összes eddig összeszedett díjadat és elindul az idő számláló.

Egy menet a frissítés óta nagyon hosszú, csak egy lehetőségből lehet választani ami a "figure skating" és az 12 órás. Mindenesetre sok simmel szerintem meg lehet csinálni határidőn belül. (Ha pedig nem akar összejönni, akkor ott van még a sorok elején a sárga dobókocka, ami szerencsére most csak 3LP-be kerül, így a maradék is viszonylag "olcsón" kirakható.)

A ping-pong asztalon kívül elérhetővé válik még a kosárlabda palánk és a mini golfpálya (golf lyuk) is. Ezekből a sporteszközökből az első példány ingyenes, a továbbiak simoleonba kerülnek. A kosárlabda palánkot csak gyerek tudja használni, a ping-pong asztalt minden korosztály. A mini golfpályát felnőtt és öreg. A legizgalmasabb a ping-pong asztal, mert azon két sim tud együtt is játszani, a másik kettő egyszemélyes.

img_1219.JPG

Az árak (első példány, mint írtam ingyenes) a továbbiakban:

  • Ping-pong asztal: 7.500 simoleon
  • Mini golfpálya: 5.000 simoleon
  • Kosárlabda palánk: 5.000 simoleon

sims-freeplay-sport-items.png

A simek ping-pongoznak:
img_1221.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr307521098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása