Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A kemping sátorozó része és a "storytelling" hobbi

2015. július 15. - SCH.K.Betti

A kempingben a híd megépítése után (ami 150.000 simoleonért egy napig épül) hozzáférhetsz a sátras részhez. Ehhez először a teljes területet ki kell takarítani, ami elég sok időt vesz igénybe. 10 simmel ~24 óra az összes szemét eltüntetése.

Amikor tiszta a terület, a tábortűz melletti részre kattintva az átalakul medvés székké és kezdheted a történet mesélés "storytelling" hobbit. A hobbi összes díjának kirakásával unlockolod (engedélyezed) a sátrak és egyéb részegységek megépíthetőségét. A hobbizás 7 napos időkorlátos díja egy otthonra megvásárolható tábortűz, ami mellett a simek melegedhetnek és mályvacukrot sütögethetnek. A kerti tábortűzhöz nem jár medvés történetmesélő szék, az továbbra is csak a kempingben művelhető egy simmel (illetve megoldható kettővel ha valamelyik szomszédodnak is megvan már a kemping ezen része).

img_1298.JPG

Ennél a tábortűznél is ugyanazt lehet csinálni, azonban van egy plusz elérhető akció: ha valamelyik sim éppen történetet mesél, akkor a többi tudja azt hallgatni 15 percig.

A hobbi soros típusú, vagyis minden egyes sor kirakásával egy új fajta történethez lehet hozzájutni, azzal kell folytatni az unlockolást. Amikor elkészült az összes, akkor újraindítva a gyűjtögetést 3LP szerezhető. A díjak többsége ritka "rare", ami megnehezíti az egy héten belüli kirakást, mivel hosszú az idejük is, kis szerencsével talán kivitelezhető, habár én LP-t használtam mert szorított az idő.

A történetmesélés elérhető menüpontjai (persze csak egymás után unlockolódnak):
img_1288.PNG

A "storytelling" hobbi díjai:
storytelling_hobby.png

Amennyiben belefértél a 7 napba, megvásárolhatod a kerti tábortüzet a "home store" kerti dekoráció részében 20.000 simoleonért. Elég nagy a mérete, mert 4X4 egység helyet elfoglal.
kerti_tabortuz.png

Amikor kész vagy, megépíthetőek a sátrak, a szarvas etető és a csónakázó tó. Összességében jó sokba kerülnek és nagyon sok ideig épülnek ha nem nyomod el LP-vel.

A sátrak árai: kék és sárga 35.000 simoleon, piros 40.000 simoleon és a lila 20SP. Építési idejük 5,5 óra illetve 6,5 óra.
kemping_satrak_arai.png

Mindegyik sátornál ugyanaz a három menüpont jelenik meg, mint ami a hálózsákokon, csak mindegyik rövidebb ideig tart mint a legolcsóbb hálózsákok (a sátor 3 csillagos). Egyszerre két sim tud benne aludni. A kempingben egyedül a sátrakat használhatja minden korosztály, a többi részt tipegő nem használhatja. Tipegő még szarvast sem etethet, ami sajnálatos. Biztos cuki lenne :( . A sátorba viszont bebújhat aludni (nem úgy, mint a hálózsáknál), akár egy másik tipegővel is :) .

A sátrakon elérhető akciók: "Sleep on a twig" 4 perc, "toss and turn" 1 óra 40 perc, "turn in" 5 óra (mindhárom fajta a sim alvás igényét elégíti ki).
img_1302.PNG

A szarvasetető ára 150.000 simoleon és 1 teljes napig épül. (amikor kész, 3 szarvas fog mászkálni a tábla környékén és lehet őket etetni 8 másodpercig):
kemping_szarvaseteto_ara.png

A csónak ára 125.000 simoleon és 20,5 órát épül:
kemping_csonak_ara.png

A csónakázó tónál két dolgot lehet csinálni. Egyrészt egy sim magában evezgethet, másrészt egy sim-pár romantikusan csónakázhat. Ehhez az egyik simnek a "Wait for canoe buddy" menüre kattintva bele kell ülnie a csónakba, majd a párjával a "romantic ride" szokásos rózsaszín menüt választva csatlakoznia kell hozzá. Egy ilyen romantikus csónakázás 1,5 órás.

A csónak:
img_1304.PNG

Csónakázás ("short paddle" típus) és szarvas etetés:
kemping_csonakazas_szarvas_etetes.png

A kempingben található tábortűznél elérhető akciók (mályvacukor sütés 5 perc, történet hallgatása 15 perc és melegedés 10 perc):
kemping_tabortuz_elerheto_akciok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr817629436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucooooka 2015.10.06. 11:41:19

Sziasztok. Ezeket a hobbikat a tábortűzre kattintva tudom csak összeszedni vagy másra is kattintsak? Köszi

SCH.K.Betti 2015.10.06. 11:42:38

@Cucooooka: szia. A történetmesélés hobbit csak a kempingben lévő tábortűznél lehet csinálni. A medve-székre kell kattintani az elkezdéséhez!

Csenge Gyuris 2018.03.27. 20:26:50

Hahooo valaki tud nekem segiteni?
Nem e tud valaki olyan oldalakat ahol lehet pénzt cheat-elni hogy több épületem legyen sok házam...
süti beállítások módosítása