Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A kemping piknik területének részei és a "survivalist" hobbi

2015. június 29. - SCH.K.Betti

Miután a Deer Spring Falls kempinget sikerült megépíteni és a Vacationers's Guide to the outdoors quest-et sikeresen végigvitted, megnyithatod a kemping kapuját 15.000 simoleonért, ami 2,5 órán át épül. Amikor megépült és bemehetsz, kitakarítod (sok simmel fél nap alatt megvan) és máris kezdheted a "Survivalist" vagyis túlélő hobbit ( mint Bear Grylls :D ). A túlélő hobbi 7 napos jutalma a piknikező pléd, amin egyszerre két sim tud 10 percig üldögélni és enni. Jópofa, úgyhogy próbáld meg megcsinálni időben ha tudod, különben a jobb oldali terület üresen fog maradni.

survivalist.png

A survivalist hobbi egy menete 2,5 órás és az iránytűre kattintva lehet kezdeni. 12 díjat kell összeszedni, a hagyományos folyamatos módon (vagyis nem soronként változik, mint pl. a játszóház, hanem bármelyik díj jöhet ha a 6-os szintet valamelyik sim elérte). Viszont a két utolsó sorban csak "rare" vagyis ritka díjak vannak, amik kevésbé gyakorta jönnek sajnos. Én próbáltam nagyon hamar megcsinálni, úgyhogy sok LP-t elhasználtam, ezért nem tudom itt előfordul-e ami a bowling-nál, hogy hónapokig kell kínlódni mire jön az utolsó.

A survivalist hobbi díjak első két sora:
img_1252.PNG

A díjak második két sora (ami mind "rare"):
img_1253.PNG

A hobbi tevékenység egyébként annyiból áll, hogy a sim a "picnic area" területén mászkál a hátán a hátizsákkal és ezt-azt csinál véletlenszerűen. Például tüzifát gyűjt, nyulat etet vagy hányik a megevett almától :D . Ez nagyon vicces.

Így hányik a sim a fánál amikor túlélő hobbizik ( :D ) :
img_1244.JPG

Amikor a hobbi összes díját összeszedted, elérhetővé válik a vízeséses kilátó és 3 madáretető megépítése. Amennyiben sikerült 7 napon belül unlockolni, a piknik kosár/pléd nem kerül pénzbe és azonnal megvan. A kilátónak és madáretetőknek viszont plusz ára van és az építési idejük is elég sok.

A piknik kosár/takaró ("picnic basket"), ami a 7 napos jutalom:
img_1260.JPG

A vízesés kilátó építési ára 65.000 simoleon és 12,5 órát épül:
lookout.png

Az első madáretető (25.000 simoleon, 3,5 óra építési idő):
bird_feeder1.png

A második madáretető (30.000 simoleon, 4,5 óra építési idő):
bird_feeder2.png

A harmadik madáretető (40.000 simoleon, 5,5 óra építési idő):
bird_feeder3.png

A kemping területre vezető hidat július 9-én lehet majd megépíteni, addig mindenképpen várni kell még akkor is ha már befejezted a survivalist hobbit. (Így az árát nem tudom egyenlőre megmondani.):
suspension_bridge.png
A kilátóban a sim tud magáról szelfit készíteni (10 másodperc), csekkolni a mélységet, illetve tájolódni.
img_1265.JPG

A madáretetőknél a madáretetés mindig 10 perc:
img_1262.JPG

Itt mindenki csinál éppen valamit:
img_1268.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr377581978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása