Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Makeup Artist" hobbi sorainak kirakásával elérhető boltok kínálata

2015. szeptember 10. - SCH.K.Betti

A Sunset Mall második emeletének következő 4 boltjának megnyitásához és a szökőkút megépíthetőségéhez több feltételnek is teljesülnie kell.

Először is takarítsd ki a játszóház melletti területet! Vannak a szokásos doboz kipakolások, padló javítások és szemét eltakarítás.

Amikor ez megvan, meg kell építened a "Makeup Kiosk" bódét, ahol egy új hobbi válik elérhetővé a simek számára: a "Makeup Artist" hobbi. Ez két simes - van egy vevő és egy eladó - hagyományos díjazású hobbi így számolj vele, hogy az unlockolás ideje alatt két sim is kiesik a munkából! Emiatt célszerű olyanokat választani akik keveset keresnek, de szerencsére tinédzser is megengedett mindkét szerepre.
makeup_kiosk.png

A kioszk ára 10.000 simoleon és 6 órán át épül.

img_1460.PNG

Amikor megépült, azonnal indul a "Makeup Artist Event" ami nem más, mint egy szokásos 7 napos időkorlát a hobbi díjainak kirakására amivel jutalomtárgy válik elérhetővé. A Makeup Artist hobbi 7 napos időkorlátos díja egy nagyon szép fésülködő asztalka amit majd a "Bedroom" vagyis hálószoba részlegben lehet megvásárolni mindössze 1.000 simoleonért!
img_1492.JPG

A hobbi egy menete 4,5 órás és mint írtam két simet igényel. Az első simmel (eladó) kattints a bódéra és válaszd a "Wait for customer" menüt, majd amikor beállt a helyére, kattints a másik simmel is (vevő) a kioszkra és válaszd a "Browse Makeup" menüt! (Ketten vannak ugyan, de mindig együtt fejezik be, így csak egy buborék jelenik meg a fejükön amikor lejárt az idő.)
img_1468.JPG

Ahogy haladsz a hobbi sorainak kirakásával, úgy válnak elérhetővé a boltok amiket megépíthetsz. Az első sorral az első boltot (a játszóház felől kezdve), a másodikkal a másodikat és így tovább. Amikor pedig mind a 4 sort kiraktad, megépítheted a szökőkutat is. Még a szökőkút sem annyira drága, mert csak 10.000 simoleonba kerül és 6 óra alatt megépül. Na nemúgy a boltok! Az unlockolt boltok ára nagyon húzós, valamint a megvásárolható ruháké is, de ezt már megszokhattuk. A ruhák 5-20 ezer simoleon közötti árban mozognak átlagban, de van ami LP-be vagy SP-be kerül.

Az első bolt (első sor kirakása után építhető) a "Y.O.L.O. Wear Fine Threads", ami 110.000 simoleonért építhető és a felnőtt férfi simek ruhatárát bővítheted vele:
yolo_store.png

A yolo store kínálata:
yolo_store_clothes.png

 A második sor kirakásával a "bang!bang! Salon"-t építheted meg 150.000 simoleonért, ami nem ruhákat árul hanem hajakat a tinédzser lány, valamint sminkeket a felnőtt nő és tinédzser lány simeknek:
bang_bang_salon.png

A "bang!bang! Salon" hajai és sminkjei:
bang_bang_salon_hair_and_smink.png

A harmadik bolt (a harmadik sor kirakása után építhető) az "Everybody Skirts" építése 135.000 simoleonba fog fájni és a tinédzser lány simekre való felsőket, szoknyákat és cipőket lehet belőle válogatni ha maradt még elkölteni való játékpénzed :D.
everybody_skirts.png

Az Everybody skirts kínálata (lány tinédzser felsők, szoknyák és cipők):
everybody_skirts_clothes.png

A negyedik pedig a "Scene and Heard" store, ahol a tinédzser fiú simek költhetik el több heti zsebpénzüket Hawai mintás ingekre ;)
scene_and_heard.png

A Scene and Heard kínálata (tinédzser fiú felsők, nadrágok és cipők):
scene_and_heard_clothes.png

A szökőkút ára 10.000 simoleon és 6 órát épül.
coin_fountain_price.png

Miután mind a 4 boltot megépítetted, jöhet a következő lépés a Sunset Mall második emeletén, ez pedig a jobb oldali (a bejárat felől, ahova a síp hívja a simet) szakasz a "Memory Lane". Ennek megépítése 25.000 simoleon, 4 órán át épül és ki kell takarítani. De ezt majd legközelebb.

Néhány új tinédzser lány haj (és a smink is az újak közül való) egy simen:
nehany_uj_haj.png

Egy tinédzser fiú ruha az újakból:
img_1501.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr127774590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szatina7 2017.03.27. 08:25:30

A pupps Odessey questben elakadtam, a parkban nem tudja felvenni a sim a kutyát, egy piros karikát mutat amikor bármit próbálok vele. Mit tegyek, mett így nem haladok

SCH.K.Betti 2017.03.27. 08:26:05

@Szatina7: sajnálom nem tudom, én már rég nem játszom.
süti beállítások módosítása