Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A sims freeplay város épületei és munkahelyei

2015. március 11. - SCH.K.Betti

Ez a kis képes bejegyzés kezdő játékosoknak fog szólni. A város épületeit lefotóztam és feliratoztam, hogy jól látható legyen mi hol van. A munkahelyek neveit (többnyire) nem írtam rá a képekre, ehelyett minden munkahelyen a foglalkozást fogod megtalálni.

Minden épületet akkor építhetsz meg ha adott szintet elértél és a megfelelő quest-et (amihez van) megcsináltad valamint legalább megadott számú sim él a városodban. Néhány épületet valamelyik quest közben kell felépíteni, a munkahelyek többsége viszont szint és sim darabszám függő.

Amikor meg akarsz építeni valamit és nem tudod lehet-e, nyomj rá a szürke karikára a tetején és egy 1-2 pontból álló listát kapsz az építési feltételekről, amiben a kis körök vagy ki vannak pipálva vagy nem. Amennyiben minden feltételnek megfelelsz, de a simek száma kevés, felugró kis ablakot fog dobni a program, hogy hoppá nem elég a sim. (Ha pedig kevés a simoleonod, megnyitja a store-t, ahol valódi pénzért vehetsz virtuálist :D .)

Egyszerre csak egy városi épület és egy ház lehet építés alatt! A program nem engedi meg a párhuzamos építkezést, mert ahogy egyre több házad és más épületed keletkezik, azoknak úgy nő az ára. Tehát minél több házad van, annál drágább az újabb ház és minél több épületed van, annál drágább az újabb építkezés.

Tehát, a The Sims Freeplay város épületei és boltjai:

A munkahelyek és foglalkozások:

 

A "Party Boat"-on keresztül küldhetsz egy - egyszerre csakis egy - simet egy másik városba, hogy SP-t adó task-okat teljesíthess:

party-boat.png

 A "Salon" korábban külön helyszín volt, a simek haját és sminkjét lehetett beállítani, most már egybe van vonva a gardróbbal, sunset mall-al és costume & swim store-al. A "Pet Store"-ban tudsz állatot vásárolni. A "Promotion's R Store"-ban hobbizáshoz való kellékeket tudsz venni, illetve néhány quest igényli az onnan való vásárlást:

promotions-r-store_pet-store.png

 A "Car Dealer" az autókereskedés, ahol kocsit vehetsz. A "Supermarket"-ben olcsóbban juthatsz magokhoz az ültetéshez, illetve a tűzhely "Baking" menüjében elérhető sütnivalókhoz:

car-dealer_supermaket.png

 A "Costume & Swim Store" szintén gardrób funkciót lát el. A "children's Store"-ban vehetsz bébi, tipegő és gyerek felszereléseket, mint például a bölcső, babaház vagy trambulin:

costume-and-swim-store_childrens-store.png

 A "Community Center"-ben a "Woodworking" hobbit gyakorolhatod az emeleten, a gyerekek pedig balettozhatnak vagy karatézhatnak:

community-center.png

 A "Famous Sim Town Sign" csak dísz, illetve 3-as szinten unlockolja a teen idol mansion házat, valamint a házak tetején megjelenő zöld simoleon vagy kék XP pukkasztásakor 200, 400 illetve 600 simoleont kaphatsz véletlenszerűen amikor 1-es, 2-es, 3-as szintet elérted:

famous-sim-town-sign.png

 A "Night Club"-ban táncoló simek barátságot kötnek egymással, a "Sunset Mall" pedig egy ruhás bevásárló központ, valamint bowling pálya és divatbemutató kifutó van benne a két új hobbihoz:

night-club_sunset-mall.png

 Az ingatlan ügynökség és zenei stúdió munkahelyek:

real-estate-agency.png

 A "Snow Park"-ban lehet snowboard-ozni, szánkózni, korcsolyázni. A "Sorcerous Supplies" a varázsló kellékes bolt, ahol varázspálca állványt, varázsgömböt, középkori ajtót, ablakot, stb.. lehet vásárolni:

snow-park_sorcerous-supplies.png

 A városháza munkahely:

town-hall.png

 Az általános iskolába járhatnak a gyerek simek, a főiskolára pedig a tinédzserek, valamint az általános iskola munkahely is:

elementary-and-high-school.png

 A "Competition Center"-ben naponta új verseny van, ami annyit jelent, hogy 24 órára elküldheted egy simedet megmérettetni, és másnap meglátod hanyadik lett. A jutalmak (ezeket ki is írja): 1.helyezés: 3LP, 2.helyezés:1LP, 3.helyezés: 1000Simoleon + 1000XP, 4.helyezett: 500simoleon + 500XP. A "Pet Salon"-ban az állataidnak nyakörvet és karácsonyi sapkát vehetsz:

competition-center_pet-salon.png

 A "Swim Center" az uszoda, itt lehet ugrálni, csúszdázni, úszni és van benne egy "Toddler Playhouse":

swim-center.png

 A stadion munkahely:

stadium.png

 A filmstúdió munkahely:

movie-studio.png

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr687254463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a.vargyas 2015.07.28. 11:26:05

Szia! Remélem nem zavarlak de nagyon fontos lenne... tegnap megépítettem a Pet Stor-t, de amikor be akartam menni az üzletbe a játék kidobott! Ha máshova akarok belépni rendesen megy. Mi lehet a baja? Válaszodat előre köszönöm!

SCH.K.Betti 2015.07.28. 11:37:00

@a.vargyas: szia. Sajnos nem tudom, nyilván program hiba. Feltetted a frissítést? Ne haragudj én nem tudok technikai problémákban segíteni, én is csak egy egyszerű játékos vagyok :) . Kérlek jelezd a fejlesztőknek (support-nak) ha a program nem úgy működik, ahogy elvárnád. Esetleg azt azért megpróbálhatod, hogy teljesen újraindítod a telefont/tabletet és megpróbálod újra. Itt kell a fejlesztőknek jelezni: help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/requests/new
Írhatod azt mondjuk pl. hogy: "My game is crash when I trying to enter pet store. Device: ...eszközöd op-rendszere, neve, stb...... My facebook id: ...facebook azonosítód.. , " meg nem tudom miket kérdez még. Nem tudom erre voltál-e kíváncsi, remélem azért segítettem valamicskét.

a.vargyas 2015.07.28. 18:40:42

Köszönöm a válaszod!Sajnos ujraimdítással sokat nem értem el és igen frisítve van...Most megpróbálkozom a fejlesztőknek üzenni :)

Star02 2017.04.18. 19:50:40

Szia!
Mi az a szobor ott a scientisnél meg a party boatnál?

SCH.K.Betti 2017.04.18. 19:55:18

@Star02: szia. Volt régen egy "Red" event, aminek ez volt a jutalma meg a többi Red-tárgy. Nem tudom mostanában volt-e ilyesmi, mert tudod én már nem játszom. A szobor különben úgy néz ki, hogy négy kéz van összeforgatva egymással szemben és az összefogást jelképezi az AIDS-betegekért.
süti beállítások módosítása