Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Mystery Box Shop" és a dobozok tartalma

2015. március 25. - SCH.K.Betti

A "Mystery Box"-ok vagyis titokzatos dobozok kulcsait a heti task-ok ("weekly tasks") teljesítésével gyűjtögetheted össze. Minden héten új véletlenszerű feladatsort kapsz, ami többnyire igazodik az aktuális szintedhez, vagyis ha még nem lehet például tinédzsered, akkor nem fogsz tinédzserrel kapcsolatos feladatot kapni. ( Azért írom hogy többnyire, mert nekem például volt olyan a játék elején, hogy vegyek valami 3 csillagos tárgyat ami még nem is volt elérhető, így nem volt teljesíthető. )

Minden egyes kis feladatért is kapsz XP-t, simoleont vagy mindkettőt, illetve a nagyon hosszú vagy időkorlátos feladatokért 1LP-t is. Amennyiben egy-egy feladatot nem tudsz vagy nem akarsz valamiért teljesíteni, a jobb oldali sárga "skip task" megnyomásával átugorhatod, de az 5LP-dbe fog kerülni.

A "weekly tasks" 4 szakaszból áll (25%, 50%, 75% és 100%-os teljesítettség), mindegyiknél külön jutalommal.

  • 25%: 1000 simoleon
  • 50%: 3000 simoleon
  • 75%: 3LP
  • 100%: 1 darab kulcs és 5000XP

A zöld gomb megnyomásával megnézheted hány darab kulcsod gyűlt össze, és így melyik dobozhoz van elegendő kulcsod. Érdemes minél több kulcsot szépen türelmesen összegyűjteni, mert minél több kulcsos ládát veszel, annál értékesebb nyeremények lehetnek benne.

Amikor rányomsz az egyik csomagra (persze csak ha elérhető) akkor a program megkérdezi, hogy: "biztos meg akarod venni?" , ekkor ha azt mondod "OK", megkapod a doboz tartalmát.

img_0979.PNG

Ami érdekes lehet: mit takar a "Standard/Premium Prizes", "Common/Rare Items"?

  • A "Standard Prizes" tartalmazhat XP-t, simoleont, alapanyagot például szobrokhoz.
  • A "Premium Prizes" tartalmazhat SP-t és LP-t
  • A "Common Items" lehet bármilyen alacsonyabb szintről elérhető, de többnyire 3 csillagos tárgy, pl. ágy, lámpa, tűzhely, stb...
  • A "Rare Items" lehet bármilyen magasabb szintektől elérhető vagy SP-be kerülő tárgy, pl. dísztárgyak, lámpa, elektronikai eszköz

A "Premium Prizes" mennyisége: véletlenszerűen 4-től 9-ig SP vagy LP

Például a 10 kulcsos "fortune box" ládában most nekem ezek voltak (összesen kb. 50LP és 20SP):img_0980.PNG

img_0981.PNG

img_0982.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr447302722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagtancos 2015.05.11. 21:53:21

Szia! Nekem egy olyan gondom van, hogy mindig megkapom újra itt a get a philips sonicare toothbrush-t. Amiből ugye egy van, és én azt már rég megvettem és anno először egy sima csapra tettem rá, majd áttettem a philips mosdóra, sőt fogat is mostak vele, és mégsem érzékeli. és nem ad újat, LP-s átugrási lehetőség sincs.
Ezek szerint örökre butkam a mistery boxokat?

SCH.K.Betti 2015.05.11. 21:55:23

@csillagtancos: szia. Azt úgy kell megoldani, hogy azt az egy darabot ami van, azt eladod, majd újra veszel egyet. (Ingyenes, úgyhogy nem lesz veszteséged :D )

Star02 2017.01.26. 18:53:14

Szia!nekem egy olyan gondom van,hogy az a feladat hoy watch a movie at midnight.ezt a simses időben kell csinálni vagy az igazi életben?
süti beállítások módosítása