Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

"Road to Fame" feladat, a híres sim városa

2015. január 11. - SCH.K.Betti

Ezzel a feladattal unlockolod a "Famous Sim Town Sign" jelet a városban és a tinédzser "teen idol" vagyis tini bálvány hobbit, ami annyit tesz, hogy a tinédzsered zenélgetni fog (zenét szerez). Amennyiben a feladatot elvégzed 7 nap alatt, a prémium zene felszerelés hozzáférhető a home store-odban, amivel a tini sim gyorsabban írja a dalokat és így hamarabb update-elheted a híres sim jelet a városban. Amikor a jel eléri a 1-es szintet, gyakorlatilag akkor épül meg, amikor eléri a hármas szintet, unlockolod a "Teen Idol Mansion" házat.

img_0567.JPG

Tini bálványod a városban csak 1 lehet, így ez csak egy tinédzser simnek lehet a hobbija (mint pl. a seprűn lovaglás, ami szintén korlátozott).

 

  • Vegyél egy kupac magazint a home store-odban "stack of magazines"
  • Egy tinédzser olvasson tini celeb magazint "Teen Celebrity" 3 órán át
  • Egy számítógépen a tinédzser nézzen mókás macska videókat "funny cat videos" 1 óra 40 percig
  • Küldd a tinédzsert a parkba. Ott találsz a pecázós hídon egy táblát, azon tervezze el hogy híres lesz "plan to become famous", ez 6 óra
    img_0563.JPG
  • A home store-od "teen" részében megjelentek a szintetizátorok, vegyél egyet
  • A tinédzser szerezzen zenét a szintetizátor segítségével 48 perctől 1 óráig terjedhet a szinti csillagainak függvényében
  • Írjon 3 zenét. Tehát szerezzen zenét, amíg az első sor nincs kirakva a hobbi lapon (ezt jelenti a "write 3 pieces music"). Amikor kiraktad, akkor a home store-ban elérhetőek lesznek a basszusgitárok.
  • Írjon 6 darab zenét. Vegyél egy basszus gitárt és folytasd a basszusgitárral a hobbi lap betöltését, tehát írj még 3 zenét basszusgitárra is. (így lesz meg a 6 zene, hozzáadódik az előző 3-hoz) A hobbi lap sor kirakása után unlockolódik a dob felszerelés. (Így fogunk végig menni, amíg ki nem töltöd a lapot, csak minden felszereléssel egyre tovább írja a zenét.)
  • Írjon 9 darab zenét (folytasd tovább, most vegyél dobot és azzal zenélj a sor kirakásáig)
  • Írjon 12 darab zenét (ua. csak szólógitárral)
  • Írjon 15 darab zenét (ua. mikrofonnal, itt egy menet már 4 óra felett van)

 

Amennyiben nem sikerülne a prémium zene felszerelést unlockolni, akkor se bánkódj, mert például a prémium szintetizátor olyan mint egy vasalódeszka, a 10LP-be kerülő 3 csillagos és az 5LP-be kerülő 2 csillagos felszerelés jobban néz ki úgyis :D

img_0566.JPG

Kész. Unlockoltad a sim jelet, már csak updatelni kell, ami eltart egy darabig. Mostantól a hobbi lapon nem a hangszerek lesznek a sor kirakása után, hanem egy-egy darabka hozzávaló a sim jel update-hez. Amikor ki van töltve a hobbi lap, indítsd újra a zöld gombbal, és még LP-t is kapsz.

Amikor nem tom hanyadik kör után megvannak az alkatrészek, akkor a sim jelen nyomd meg a jobb oldali "update sim sign" gombot (mint a szobroknál a szigeten). Elméletileg a 3-as szint elérésével unlockolod a "Teen Idol Mansion" házat, és ami a legjobb, hogy ingyen van!!! Tényleg!

img_0585.JPGHármas szintű híres sim jel.


A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr967100611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irén Mányi 2015.08.02. 23:04:44

Szia!
Odáig jutottam,hogy szólógitár kéne.Annak mi a neve mert nem találom sehol. 80's Electric guitar? Vagy melyik?
Köszönöm

SCH.K.Betti 2015.08.02. 23:09:12

@Irén Mányi: szia. Igen az is jó, de a blue vagy black jobb lenne csak az drágább.

Csenik 2016.07.26. 14:41:04

Szia nálam még nincs meg a feladat de ha most megyek a Teen Idol Mansion házra akkor nekem ki irja hogy pénzbe kerül , ugy ha elértem a 3.szintet nem fig pénzbe kerülni?

SCH.K.Betti 2016.07.26. 14:42:21

@Csenik: szia. Nem tudom sajnos. Nekem "nem került" pénzbe.

Dalma Macsuga 2017.08.03. 18:34:23

Valaki segitene? Nem tudok venni basszus gitárt mert nincsen a boltba. Igy nemtudok tovabb jutni. Valaki lécci segitsen
süti beállítások módosítása