Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Teen Idol Mansion" ház

2015. január 13. - SCH.K.Betti

A "Teen Idol Mansion" házat csak akkor építheted meg, ha a "Road to Fame" quest-et megcsináltad és a tinédzsered tini bálvány hobbijával (vagy sok LP használatával) megépítetted és 3-as szinre updatelted a "Famous Sim Town Sign" jelet a városban. Ekkor 1 darabot ingyen megépíthetsz. Amennyiben szeretnél még egy ilyen házat, kemény simoleon árat kell érte fizetni (nálam kb. 1,3 millió simoleon lenne).

img_0610.JPG

A teen idol mansion egy 3 emeletes ház, nagy úszómedencével és a többitől eltérő kerítéssel, valamint "Luxury car" kocsit is a házzal kapod.

img_0620.JPG

A medencével kapsz egy labdahálót is, aminek akkor lehet legjobban örülni, ha a jutalomról lemaradtál az úszómedencés quest-ben.

img_0621.JPG

img_0611.JPG

img_0616.JPG

Az udvari szökőkút

img_0612.JPG

A harmadik szinten van egy csocsó asztal és a hangszerek (a jobb oldali szobában mind cheap, vagyis 1 csillagos, a bal oldaliban 2 csillagosak).

img_0613.JPG

A földszinten jó nagy étkező, két fehér "L-couch", vagyis kanapé és sok retro lámpa, olyanok mint az étteremben.

Erre a házra én több mint 200 LP-t biztos elhasználtam, úgyhogy az ingyentől távol áll :D , de nagyon jól néz ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr57136349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása