Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A sims freeplay "Night Club"

2015. február 24. - SCH.K.Betti

A "Night Club" egy olyan épület, aminek a megépítésén nagyon sokáig hezitáltam, de végül csak rászántam azt a 15SP-t amibe kerül. Igazából azért nem akartam megépíteni, hogy az épületek mennyiségének növekedésével ne dráguljanak az építési áraim, de azok már olyan brutálisan magasak, hogy úgy döntöttem teljesen mindegy :) (Megépíthetném például a "Pet Salon"-t de az nekem 1.000.000 vagyis 1 millió simoleonomba kerülne.)

img_0841.JPG

Ez az épület bizonyos szempontból nagyon hasznos, megspórol egy csomó időt és még mutatós is!

A sims freeplay játékban a night club nem sima diszkó, hanem van egy nagyon különleges tulajdonsága. Ez a különleges képesség abban áll, hogy minden sim aki a táncparketten egyidőben táncol, barátságot köt egymással. Minél tovább táncolnak, annál jobb barátok lesznek, mígnem elérik sima táncikálással a "best friend" szintet. Ráadásul mindenki mindenkivel! (A DJ-t kivéve.)

img_0843.JPG

Úgy kell használni, hogy odahívsz annyi simet amennyit akarsz (talán 10-nél többet ide sem lehet azért), egyet beállítasz a DJ-pult mögé 7 percre, a többivel pedig a villogó táncszőnyegre kattintasz. Az elsővel "Dance" a többivel "Join", ez 3 perc, úgyhogy egy DJ-zés közben belefér 2 tánc.

Ha közben megnézed az aktív simet az ismeretségi lapon, látni fogod, hogy mennek fel az értékei a többi táncoló simmel :D

img_0840.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr157211375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása