Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

Sunset Mall második emelet: következő 4 bolt kínálata

2015. szeptember 17. - SCH.K.Betti

Ez alkalommal a Sunset Mall második emeletén a "Memory Lane" területen építhető boltok kínálatát fotóztam be. Itt még nincs semmi időkorlátos esemény, így ezeket kényelmesen is megépítheted. Amennyiben idáig eljutottál, ennyi ruhaüzlet megépítése nagyon-nagyon sok simeoleonodat elvitte, már milliós nagyságrendnél tartunk bőven. Így ha ki vagy már fogyva, nyugodtan várakozhatsz és gyűjtögetheted a rávalót!

Ami még itt található, az a fotófülke, de annak semmi értelme nincs különben. Nem drága, szép rózsaszín meg minden :D , de semmi extrát nem tud.
photo_booth.png

Az első 4 bolt kínálata a második emeleti bal oldali szakaszon:

A "Legit" a tinédzser fiú simeknek kínál felsőket, nadrágokat és cipőket. Az építés ára 165.000 simoleon, építési ideje: 12 óra.
legit.png

A "Legit" store ruhadarabjai:
legit_clothes.png

A "Mandolin's Boutique"-ban a felnőtt és tinédzser női simeknek találsz új ruhákat. Az építés költsége 120.000 simoleon és 16 órás építési idővel rendelkezik.
mandolins_boutique.png

A "Mandolin's Boutique" store ruhadarabjai:
mandolins_boutique_clothes.png

A "KTHXBAI" igen furcsa nevű és kínálatú ruhaüzlet, mellesleg nagyon jópofa. A tinédzser lány simekre találsz benne rendkívül feltűnő és színes ruhadarabokat. Szerintem a japán fiatalos utcai divatra hajaz. Nekem mindenesetre tetszik. az építés ára 120.000 simoleon és 16 órát épül.
kthxbai.png

A "KTHXBAI" store ruhadarabjai:
kthxbai_clothes.png

A negyedik az "Electric Kapow", amiben a fiú tinédzser simek találnak színes és feltűnő ruházatot magukra. Ára 135.000 simoleon és 8 órán át épül.
electric_kapow.png

Az "Electric Kapow" store kínálata:
electric_kapow_clothes.png

Amikor mind a négy üzlet megépült, takaríthatod a másik oldalát ennek a szakasznak, majd kezdheted a "Fashion Hunter" hobbit.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr427795092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása