Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Northern Glade Castle" frissítés

2015. március 17. - SCH.K.Betti

Ma reggel (2015.03.17.) megjelent a beígért programfrissítés a sims freeplay játékhoz, amelyben majd egy új épület "Northern Glade Castle" és egy új quest végigvitele vár ránk. (A quest-et természetesen azonnal írom majd amint csinálom :D )

img_0943.PNG


De addig is leírom milyen változásokat tapasztaltam ami érdekes lehet.

  • Megjelent 2 új ingyenes tárgy, a philips fürdőszoba szekrény és a rá tehető fogkefe. A simek ezentúl tudnak fogat mosni, ez 2 percet vesz igénybe.
    img_0947.JPG
    A fogkefe mennyisége 1 darabra van korlátozva az egész városban, ezért ha weekly quest-ben kétszer is kapod, hogy vegyél egyet és tedd rá a szekrénykére, akkor el kell adnod előtte az előzőt. Én is így jártam, a folyamatban lévő weekly quest-be bedobta, de ez már a legvégén volt, majd a frissítés miatt kezdte is az új quest-et és ismét bedobta, hát kockáztattam az eladást. Szerencsére eladás után újra hozzáférhető az egyetlen darab.
  • Módosítottak (közkívánatra) a simek alvási "technikáján", ezentúl nem a paplanon, hanem alatta is képesek aludni, és elméletileg pizsamába is át tudnak öltözni az öltöző szekrény alatt megjelenő új menüpontban. A pizsamák nekem egyenlőre nem hozzáférhetőek sehonnan sem, ezért az alap fehérneműbe öltöznek át :( . Tényleg nem tudom, remélem a quest után lesz valami pizsijük is nekik.
    img_0951.JPG
  • Az ágyakkal kapcsolatosan szintén megjelent egy újdonság, a "Woohoo"-t is képesek a takaró alatt csinálni ha van egy ágy a közelben ;)
  • Telefonon megváltoztatták a simtracker felső füleinek szélességét, így talán kicsit könnyebb rájuk kattintani. Az építhető és lockolt (tehát nem építhető) helyszínek külön színt és kis lakat jelet kaptak, de ennek csak a megjelenítésben van szerepe, semmi jelentősége.
  • A "Free LP" gomb bekerült a "home store"-ba és a store (a pénzes vásárlós store) felett is van egy ugyanolyan funkciókkal rendelkező csillagocska. Ez ugyanaz ami a task lista felett volt. Úgy működik, hogy időnként reklámot kell nézni (mint eddig) és azért jár 1LP.
  • Néhány tevékenység idején is módosítottak, pl. a zuhanyzáskori "quick rinse" ideje lecsökkent 4-6 másodpercre, az ágyban a "hibernate" ezentúl nem mindig 24 óra, hanem függ attól hány csillagos az ágy, így 3 csillagosnál már csak 19 óra, a modell hobbi ideje 10,5 óráról 3,5 órára csökkent, ami jó!

Ami nem került a programba, az nagyon-nagyon sajnos, a hiba javítások! Még több bug-ot tapasztalok, olyanokat is amik eddig nem voltak, és az androidon jelentkező neighbours probléma sincs megoldva! Remélem előbb-utóbb javítást is adnak ki hozzá, nem csak új quest-es update-et.

Az új királyi quest leírását itt találod: "Royal Lineage" quest

Annyit azért tudnod kell, hogy a kastély építésének feltételei többek közt:

  • dance to remember quest befejezve
  • 22 darab sim a városodban
  • minimum 14-es szint
  • volt még valami, de nem emlékszem mi :D


Ilyen a kastély amikor megépült:
img_0963.JPG

A kis lakat jelek és színezés az építhető és lockolt helyszíneken:
img_0948.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr497278067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása