Sims freeplay feladatok (quests) magyarul

The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

A "Haunted House" ház

2015. február 09. - SCH.K.Betti

A "haunted house" házat csak akkor építheted meg ha a "ghost hunting" quest-et időben megcsináltad. Az ára kis telken 37LP nagy telken 47LP és akkor jár hozzá egy medence is, úgyhogy érdemesebb plusz 10 LP-t rákölteni. Ez a ház csak egy szellemvadásznak megfelő, mivel tele van "spooky item"-ekkel, vagyis elátkozott, szellemlakta tárgyakkal amiken a szellemvadász hobbit gyakorolhatja a simed. Jó sok spooky tárgy van benne és ha kiszámolnád mennyibe kerülnek együtt, sokkal több LP lenne, úgyhogy nagyon érdemes megépíteni! (Kapásból 60LP-be kerülne a páncél, amit megkapsz ezzel a házzal.)

Amikor a simek csak úgy álldigálnak és a ház elkezd villódzani, akkor mindegyikük elkezd rettegni, úgyhogy gyerekeknek nem való :D

img_0651.JPG

Ez is egyedi kerítéses, postaládás és sajátos kertkialakítású ház. A kert végében sírok vannak, körbe pedig elszáradt rémisztő fák.

img_0650.JPG

A postaláda

img_0664.JPG

a hátsó sírok

img_0668.JPG

elszáradt fák

img_0662.JPG

A kert hátulja egyben

img_0657.JPG

A "haunted house" medencéje

img_0663.JPG

csontváz lámpák

img_0652.JPG

A páncél (ez nem átkozott, átviheted máshová :) )

img_0661.JPG

A kandallók ilyen "szépek"

img_0654.JPG

A háló

img_0660.JPG

Az étkező

img_0655.JPG

A konyha

img_0665.JPG

A ház kívülről is tök fekete :)

img_0670.JPG

Nekem meg egyszerűen muszáj volt bele egy fekete macskát is tenni :D . A helye már meg volt ;) van egy macska fekhely az egyik pici helységben.

A bejegyzés trackback címe:

https://the-sims-freeplay.blog.hu/api/trackback/id/tr97154311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása